Дитяча логіка черкаського опозиціонера: компромат випускаю, гроші беру, але відео фальшиве.

Читати цю новину російською мовою
Дитяча логіка черкаського опозиціонера: компромат випускаю, гроші беру, але відео фальшиве.
Виправдовуючись за факт отримання грошей за випуск компромату на Арсенія Яценюка, фігурант відео-скандалу опозиціонер Леонід Даценко, забувся спростувати факт використання так званого чорного піару проти своїх опонентів

Як і факт, того що він приймає подібні замовлення.

Поява на відео-порталі You tube відео-зйомки факту передачі 3 тисячі доларів кандидату в депутати по 197 виборчому округу, що на Черкащині Леоніду Даценку за виготовлення компромату на лідера Об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка, викликало не аби який скандал і широкий громадський резонанс. Але за бурхливим обговоренням скандального відео, за спробами виправдань і пояснень, щось на кшталт: «у тому, що мені хочуть допомогти, я не побачив нічого підозрілого», «на отримані гроші кандидат видав кілька тиражів газети Об’єднаної опозиції», «проти черкаських опозиціонерів вже монтують відеоролики», губляться незаперечні факти.

Факти використання брудних передвиборчих технологій і готовності заробляти на таких замовленнях, не зважаючи на політичну орієнтацію того, кого потрібно дискредитувати.

Зустріч Замовника і Леоніда Даценко відбулась 20 серпня 2012 року в черкаському ресторані «Коктейль» по вулиці Хрещатик 200.

Факт перший.

Леонід Даценко на пряму свідчить про те, що займається чорним піаром, анонімно розповсюджуючи компромат на своїх опонентів, більше того для цих цілей у нього е окрема група, діяльність якої він координує і контролює але не хоче напряму пов’язувати з собою.

Цитата: «Я вже був неділю по окрузі, то домовився, бо її треба ж акуратно роздавати, щоб зі мною не паралелити, бо не можна нам на вулицю. Треба тобто хвилю пустити, щоб люди розвезли по селах, пороздавали. Ну, окремі групи, які в мене є, не мої, які для мене світяться, які виконують такі завдання, то це чорний піар називається».

Факт другий.

За плату Леонід Даценко готовий розповсюджувати компромат на будь кого і політична орієнтація того кого замовили не має жодного значення. Були б заплачені гроші, а від кого і на кого не суть важливо.

Цитата: Замовник: «Дивіться, якщо ситуація така буде, такого плану, що, нада буде, заказати там когось? Ну щоб надрукувати, щоб іменно було оце все?

Леонід Даценко: «Можна я кажу!».

Факт третій.

Леонід Даценко погодився виготовити компромат на Яценюка і взяв за це гроші.

Цитата: Замовник: «Дивись мені треба злити скажемо так, випустити газетку, компромат на Яценюка».

Леонід Даценко: «Це святе!».

З переляку, Леонід Даценко почав виправдовуватися з приводу своєї непричетності до випуску компромату проти Арсенія Яценюка, але фактично офіційно підтвердив все інше – випуск компромату, наявність спеціальних бригад для його розвезення, отримання грошей і бажання далі на цьому заробляти.

Ось така дивна логіка псевдо опозиціонера!

  • 302
  • 08.10.2012 17:00

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода