Олександр Попов сподівається на конструктивну співпрацю з новообраними народними депутатами України

Читати цю новину російською мовою
Олександр Попов сподівається на конструктивну співпрацю з новообраними народними депутатами України
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов сподівається, що у Верховній Раді України буде створено потужну депутатську групу, яка працюватиме на благо киян.

Про це Олександр Попов заявив під час відкриття амбулаторії сімейної медицини у Голосіївському районі.

«Як голова Київської міської державної адміністрації я готовий працювати з усіма народними депутатами, яких обрали Кияни, незалежно від того, яку політичну силу ці депутати представляють. Я звертатимуся до нових народних обранців з пропозицією створити у Верховній Раді України депутатську групу, яка відстоюватиме та лобіюватиме інтереси киян. І я готовий до співпраці з цією групою», – підкреслив Олександр Попов.

За словами очільника КМДА, після оголошення офіційних результатів Центральною виборчою комісією він має намір зустрітися з кандидатами в народні депутати, які отримали вотум довіри киян, та запропонувати їм створити депутатську групу «Наша столиця».

«Вважаю позитивним, що серед новообраних парламентарів є депутати, які багато років опікувалися столичними питаннями, а також були депутатами Київради. Сподіваюся, що їхній досвід сприятиме тісній співпраці депутатського корпусу з Київською міською державною адміністрацією», – підкреслив Олександр Попов.

Источник: Власти.нет

  • 116
  • 31.10.2012 13:45

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода