Перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Суліма з робочим візитом побував у Київському національному університеті культури і мистецтв

Читати цю новину російською мовою
Перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Суліма з робочим візитом побував у Київському національному університеті культури і мистецтв
Перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Суліма побажав науково-педагогічному колективу КНУКіМ успіхів, нових звершень, творчих та наукових досягнень вишу.

Під головуванням першого заступника Міністра освіти і науки України Євгена Суліми в Київському національному університеті культури і мистецтв відбулася виїзна робоча нарада представників Міністерства освіти і науки України з Вченою радою вишу: проректорами, директорами інститутів, деканами та завідувачами кафедр.

Нарада проходила за участю директора Департаменту вищої освіти МОН України Юрія Коровайченка , директора Департаменту наукової діяльності та ліцензування МОН України Олександра Якименка та ректора КНУКіМ Михайла Поплавського.

На засіданні Вченої ради КНУКіМ перший заступник Міністра освіти і науки України акцентував увагу на ключових питаннях стратегічного розвитку вищої освіти в Україні. Зокрема йшла мова про методи підвищення якості та змісту навчального процесу, використання креативних підходів, роль інноваційних технологій у підвищенні якості знань студентів, більш активного впровадження дистанційної освіти, створення глобальної наукової школи у вишах та підготовку власних профільних наукових кадрів.

Євген Суліма поставив перед Вченою радою університету ряд завдань: «Київський національний університет культури і мистецтв, як провідний навчальний заклад культурно-мистецької сфери, має затвердити державні стандарти вищої освіти з напрямів «Культура» і «Мистецтво», радикально оновити зміст і форми навчання та відповідно до вимог часу сформувати кадровий потенціал». Також під час наради перший заступник Міністра освіти і науки України запропонував залучати інвесторів до розвитку науки та організації навчального процесу в Україні, створити необхідні умови для інтеграції вишів України до світового освітянського простору шляхом активізації процесів інтеграції науки і освіти, залучати до наукових досліджень талановиту молодь, проводити фундаментальні наукові дослідження та впроваджувати прикладні розробки з орієнтацією на пріоритетні для держави напрями.

У рамках візиту представники Міністерства освіти і науки України перевірили роботу приймальної комісії КНУКіМ, поцікавилися кількістю поданих заяв від абітурієнтів та ефективністю системи електронного вступу. Делегація відзначила відмінну організацію прийому абітурієнтів у Київському національному університеті культури і мистецтв, а також відвідала інноваційні навчальні лабораторії вишу.

Ректор КНУКіМ Михайло Поплавський подякував представникам Міністерства освіти і науки України за візит і надання практичної та методичної допомоги вишу.

Перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Суліма побажав науково-педагогічному колективу КНУКіМ успіхів, нових звершень, творчих та наукових досягнень вишу.

Источник: Власти.нет

  • 433
  • 12.07.2013 13:08

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода