В Українці затримали розповсюджувачів агітації проти Кармазіна

Читати цю новину російською мовою
В Українці затримали розповсюджувачів агітації проти Кармазіна
«Я звертаюся до правоохоронних органів із закликом адекватно відреагувати на цей кричущий випадок, - заявив кандидат в народні депутати Юрій Кармазін. – Через виконавців можна вийти на замовників цього злочину.

В ніч на 28 листопада в м. Українка та поблизу м. Обухова в Київській області правоохоронці затримали велику групу розповсюджувачів «чорної» контрагітації проти кандидата в народні депутати України Юрія Кармазіна та деяких інших кандидатів, які балотуються по 94-му виборчому округу. Також був затриманий мікроавтобус з вантажем компрометуючої брехливої літератури.

Як вдалося встановити, ці люди в кількості 18 осіб були найняті невідомими в м. Києві. Їх вивезли вночі в Обухівський район на спеціальному мікроавтобусі. Вони мали розповсюдити газету з наклепами на Юрія Кармазіна в м. Обухові та Українці, а також псувати біллборди кандидата, наклеюючи на рекламну площу компрометуючі написи.

Правоохоронцям вдалося затримати двох осіб з такої мобільної групи, які зізналися, що отримують за один нічний виїзд по 120 грн. Іншим вдалося втекти.

«Я звертаюся до правоохоронних органів із закликом адекватно відреагувати на цей кричущий випадок, – заявив кандидат в народні депутати Юрій Кармазін. – Через виконавців можна вийти на замовників цього злочину. Переконаний, що це справа рук провладних кандидатів, які злякалися популярності Кармазіна серед мешканців Обухівщини та Васильківщини. Ініціаторів розповсюдження такого бруду слід знайти та покарати відповідно до закону».

За словами Кармазіна, тиражування подібних пасквілів серед виборців підпадає під дію статті 157 Кримінального кодексу України.

«Це перешкоджання здійсненню виборчого права, шляхом розповсюдження недостовірних відомостей, – стверджує кандидат в народні депутати. – Цей злочин карається строком ув’язнення від трьох до п’яти років. Хочеться вірити, що винні будуть покарані і це стане уроком для тих, хто будує свою виборчу кампанію виключно на брудних технологіях та на підкупі виборців.»

Источник: Власти.нет

  • 222
  • 29.11.2013 13:10

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода