Влада намагається зняти Юрія Кармазіна з виборів

Читати цю новину російською мовою
Влада намагається зняти Юрія Кармазіна з виборів
По 94-му виборчому округу (Обухівщина та Васильківщина) влада готує грунт для зняття з виборчих перегонів опозиційного кандидата в депутати Юрія Кармазіна.

В містах Обухові, Українці та на території району помічені працівники служби соціологічних досліджень. Вони задають людям одне питання: «У разі зняття Юрія Кармазіна з виборів, яка ймовірність, що ви проголосуєте за провладного кандидата?». Про це повідомляє прес-служба кандидата Юрія Кармазіна.

«Як стало відомо, у вівторок 3 грудня Партія Регіонів та її кандидат здійснять спробу зняття Юрія Кармазіна з виборчої дистанції, – стверджує прес-служба. – Така позиція влади зрозуміла, оскільки опозиційний кандидат Кармазін має найбільшу підтримку людей в окрузі. Це результат його активної роботи в містах та селах Обухівщині та Васильківщини. На сьогодні кандидат провів більше 100 зустрічей з людьми, працюють громадські приймальні в Обухові, Василькові та Українці. Юрій Кармазін надає дієву підтримку мешканцям і успішно протистоїть свавіллю влади».

«Юрій Кармазін закликає не піддватися на провокації і не спілкуватися з людьми, які маскуються під соціологів. Треба розуміти, що влада і в подальшому намагатиметься усунути Кармазіна від участі у виборах, як вона це зробила в 2012 р. Але разом ми зможемо цьому протистояти. Влада боїться опозиційного кандидата і вдається до останнього засобу. Але ми здатні зірвати її намір і дати можливість людям проголосувати за справжнього опозиційного кандидата», – повідомляє прес-служба Юрія Кармазіна.

  • 192
  • 29.11.2013 17:17

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода