Путешествие в Киев – что посмотреть и где остановиться

Читати цю новину російською мовою
Путешествие в Киев – что посмотреть и где остановиться
Про всі визначні пам'ятки столиці України неможливо розповісти коротко - це місто з багатою історією, кожна епоха його існування залишила наочні сліди у вигляді архітектурних ансамблів та історичних пам'яток.

Довгі століття Київ розвивався, в ньому з’являлися цікаві місця, які донині приваблюють туристів з усього світу, пише kiev.igid.ua

Особливою популярністю у приїжджих користується центральна частина історичного міста, яка рясніє красивими місцями та пам’ятками.

Де зупинитися. Завдяки розвиненій інфраструктурі і добре налагодженому готельному бізнесу гості міста можуть оселитися в недорогому і комфортабельному готелі. У центрі міста розташовується « Євроготель» – один з кращих готелів міні-формату. Номерний фонд готелю розташовує затишними номерами, де є все необхідне для проживання. Номери виконані в європейському стилі з наявністю всіляких зручностей.

Після прогулянок по Києву, повернувшись в « Євроготель », можна спокійно відпочити у комфортній обстановці. Гості міні-готелю можуть скористатися додатковими послугами, які надають цілодобово. А докладніше про готелі можна дізнатися на їхньому сайті. Але в кожному разі, вас чекають незабутні дні відпочинку і кращі спогади.

Що подивитися. Одне з обов’язкових місць, куди відправляються туристи – Андріївський узвіз, де в період Київської Русі стояли князівські замки, саме тому його часто називають Замковою горою. У темний час доби завдяки красивим чавунним ліхтарям Андріївський узвіз потопає у вогнях. Спуск є найкрасивішою вулицею міста, де можна прогулятися по вимощеною бруківкою дорозі. Сюди приходять, щоб послухати дворових музикантів і наостанок купити українських сувенірів. Тут можна зустріти художників, які продають картини, малюють шаржі та портрети. На цій вулиці колись жив Булгаков, той самий, що написав популярну книгу « Майстер і Маргариту ». Після захоплюючої прогулянки можна сміливо відправитися відпочивати у «Євроготель», де вас буде чекати привітний персонал і по-домашньому затишний номер. Під час знайомства з Києвом не можна упустити можливість побувати поруч з президентським палацом України і знаменитим будинком з химерами. Оформлення будинку з химерами більше ніде в світі не повторюється, його фасад прикрашений фігурами кам’яних істот, яких часто приймають за русалок і морських гадів. Будівля вражає своєю величчю, через його незвичайності з ним пов’язано безліч міфів і легенд. Щоб більше дізнатися про місто, потрібно виділити кілька днів на екскурсії, після яких можна завжди повернутися в недорогий і затишний готель.

Источник: Власти.нет

  • 190
  • 08.11.2013 17:27

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода