Юрій Кармазін закликає усіх вийти на Майдан та оголосити безстрокову акцію громадянської непокори

Читати цю новину російською мовою
Юрій Кармазін закликає усіх вийти на Майдан та оголосити безстрокову акцію громадянської непокори
Сьогодні вночі комендатура Майдана підняла нас всіх - оборонців Майдана - по тривозі, бо розпочався штурм. Спроба штурму Майдану в ніч на 11 грудня - це кривавий злочин кримінальної влади на очах у всього цивілізованого світу.

Таким чином ця влада нахабно штовхає Україну по білоруському шляху розвитку. Українці повинні відповісти владі масштабними безстроковими акціями громадянської непокори. Тепер ця влада є нелегітимною і її злочинні накази ніхто не мусить виконувати. Про це заявив опозиціонер та правозахичник Юрій Кармазін.

«Слава Богу, вночі ми змогли відбити перші напади . Не вдалося силовикам захопити і приміщення КМДА. Я закликаю усіх людей, які не хочуть, щоб в країні запанувала кривава диктатура – виходьте на Майдан! Незважаючи на мороз, незважаючи на тиск силовиків, ми повинні захистити нашу свободу. Якщо не зробимо це сьогодні, завтра буде вже пізно», – наголосив Юрій Кармазін.

За словами опозиціонера, розгін Майдану відбувся на очах у всієї Європи.

«Влада нахабно та цинічно демонструє, що їй плювати на європейські цінності. Навіть пристуність європейських дипломатів її не зупинила. Тому Європейський Союз має відповісти на ці події жорсткими санкціями. Це заборона в’їзду до країн ЄС представників режиму та блокування їх банківських рахунків. Азаров і Янукович розуміють лише мову сили і такою мовою тепер міжнародна громадськість повинна з ними розмовляти», – заявив Юрій Кармазін.

Він підкреслив, що з першого дня був на Євромайдані і має намір бути там до перемоги.

«З наступного тижня в опозиції буде ще один голос в парламенті за відставку Азарова та за імпічмент Януковичу. Сьогодні і кожного дня я – на Майдані. Українці, приєднуйтесь до боротьби за вільну та європейську Україну. Проти свавілля влади, проти диктатури і бандитизму. Організовуйтесь, страйкуйте, проводьте масові акції громадянської непокори. Ми обов’язково поборемо цих бандитів та переможемо», – наголосив Юрій Кармазін.

Источник: Власти.нет

  • 403
  • 11.12.2013 16:20

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода