Юрій Кармазін: На цих виборах фальсифікацій було вдвічі більше, ніж рік тому

Читати цю новину російською мовою
Юрій Кармазін: На цих виборах фальсифікацій було вдвічі більше, ніж рік тому
Вибори в 94-му виборчому окрузі цілком сфальшовані. Вони перетворилися на фарс. Кількість порушень, які зафіксовані спостерігачами, перевищує 700.

Влада контролювала волевиявлення людей, а під дільницями скуповувала голоси виборців. На окрузі діяла група фальсифікаторів з м. Ірпінь, які влаштовували «каруселі». На багатьох дільницях спостерігалося вкидання бюлетенів в крайню праву виборчу скриньку. Фіксувалася аномально висока явка. Про це повідомив кандидат в народні депутати по 94-му виборчому окрузі Юрій Кармазін.

«Ми всі розуміли, що влада буде шукати всі можливості протягти в депутати свого ставленика Руслана Бадаєва, – заявив Кармазін. – В нашому штабі кожну хвилину на кожній дільниці фіксували порушення. Всього ми отримали від спостерігачів більше 700 скарг та актів про різні види порушень».

За його словами, влада цинічно контролювала як голосують люди на дільницях.

«Наприклад, на дільницях №320318 та №320302 були встановлені відеокамери, які мали фіксувати волевиявлення громадян. Я особисто вимагав їх зняття в селах Мар’янівці, Іванковичі та в м. Васильків. Представники Партії Регіонів та штабу Руслана Бадаєва настільки залякали людей, що більшість пенсіонерів та держслужбовців складали бюлетень в особливий спосіб, як того вимагали їх керівники», – підкреслив Кармазін.

Кандидат наголосив, що з 8-ї ранку на окрузі працювала Ірпінська банда фальсифікаторів.

«Ми затримали фальсифікаторів, які намагалися проголосувати двічі та більше разів. При цьому дивним чином ті, хто сидів у комісіях теж були уродженцями м. Ірпінь. Вражає, що голоси купували особисто депутати місцевих рад від Партії Регіонів прямо перед дільницями. При цьому ставки зросли. Якщо до виборів людей купували за 200 грн., то тепер пропонували 400 грн.», – заявив Кармазін.

Він повідомив, що особливу увагу викликала крайня права скринька на багатьох виборчих дільницях.

«В цю скриньку, за технологією партії влади, люди повинні були вкидати сфальсифіковані бюлетені. У мене є фото понад з понад 20 дільниць, де крайня скринька забита до верху, а решта не була заповнена й на третину», – зазначив Кармазін.

Кандидат в депутати заявив, що об 11:30 явка складала понад 37%.

«При цьому експерти очікували, що стільки людей може не прийти на дільниці за весь день. Не випадково головна активність фальсифікацій з «каруселями» припадала на проміжок часу між 9 та 11 годинами ранку», – повідомив Кармазін.

«Отже, можна зробити висновки, що ці вибори цілком сфальсифіковані. Це вже не вибори, а фарс. Продажні суди не дають шансу на відновлення справедливості. Тому треба звертатися прямо до людей. Я закликаю до посилення руху протесту, який повинен привести до відставки уряду, перевиборів до Верховної Ради та до імпічменту президента», – підсумував Кармазін.

Источник: Власти.нет

  • 180
  • 15.12.2013 21:54

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода