У столиці розпочалася Революція Свідомості

Читати цю новину російською мовою
У столиці розпочалася Революція Свідомості
Сьогодні вранці Повітрофлотський міст замайорів українськими прапорами. Так виглядав флеш-моб «Революція Свідомості», на який зібралося більше двохсот чоловік.

Про це повідомив кандидат у депутати Київради – самовисуванець по 58 виборчому округу Андрій Вавриш.

«Розуміючи нинішнє становище нашої країни, ми хотіли підтримати її патріотичним настроєм, тому придумали з друзями такий флеш-моб. Покликали однодумців і зібрали понад 200 людей», – розповідає про свою ідею Андрій Вавриш.

Протягом півгодини люди співали Гімн, танцювали, вигукували патріотичні гасла, стоячи з прапорами України на Повітрофлотському мосту. Водії та пішоходи підтримали дійство гучним хором сигналів та вигуків.

Андрій Вавриш також повідомив, що проведене дійство – це відповідь тим, хто хоче брудно вести та вигравати виборчі перегони. Замість підлих політтехнологій – радісні флеш-моби, сміх, танці та прапори.

«Я хотів би, щоб інші кандидати не витрачали свій час на «чорні» технології, не переводили паперу на друк брехливої інформації. Закликаю усіх українців, у тому числі кандидатів, долучатися до Революції Свідомості, до вболівання за нашу державу, в якій честь, гідність та свідомий вибір є головніші за будь-які бренди політичних сил, будь-які протистояння та «брудні» агітки», – закликав Андрій Вавриш.

Источник: Власти.нет

  • 396
  • 23.05.2014 14:54

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода