ПТН ПНХ! Ніхто «Великай Рассеи» на Уманщині будувати не буде

Читати цю новину російською мовою
ПТН ПНХ! Ніхто «Великай Рассеи» на Уманщині будувати не буде
Днями Херсонські митники перехопили вантаж контрабандної літератури, що прямував із Сімферополя в Умань.

Як стало відомо, серед книг митники виявили такі «твори мистецтва», як «Четвертий шлях — введення в четверту політичну теорію», «Снайперська підготовка», «Тактико-спеціальна підготовка військового розвідника внутрішніх військ». Серед вилучених книг була і «Соціологія світових цивілізацій», яка написана групою авторів, серед яких є скандально відомий Володимир Жириновський.

Таким чинок російські ідеологи починають будувати «Русский мир» просуваючи на Україні ідею створення «Великай Рассеи».

Разом із тим, наближене джерело з оточення одного з київських ділків розповіло, що вилучена література прямувала в Умань не просто так. Виявляється, організатори цього «гуманітарного» конвою таким чином хотіли підготувати собі інформаційну базу для виборчої кампанії.

Джерело зазначає, що організатори контрабанди Геннадій Космина та Анатолій Бутрімас, напряму пов’язані з Росією, уже найближчими днями планують зареєструватися в якості кандидатів в народні депутати по мажоритарному округу № 200 Черкаської області (центр – місто Умань).

Зокрема, Геннадій Космина народився та виріс в Росії в Приморському краї. Його батько – Василь Космина був офіцером КДБ СРСР, а сам Геннадій також працював в Службі безпеки України. Тому є висока вірогідність, що він працює на ФСБ Росії. Інший кандидат – Анатолій Бутрімас представляє інтереси російського капіталу в Україні через власну компанію «ТОВ НВП «КВАЗАР-КОМПЛЕКС».

Використовуючи свої зв’язки та практичні навички набуті під час роботи «сексотом» російського ФСБ, організував контрабанду російської літератури.

Крім того, джерела повідомляють, що такі проросійські кандидати балотуватимуться й на інших мажоритарних округах по всій Україні. В народі їх уже називають «птєнци Путіна».

Таким чином, Путін намагається пропхати у Верховну Раду України своїх людей, які відіграватимуть роль п’ятої колони та голосуватимуть за помахом руки свого керманича із російського ФСБ.

Дивує те, що нахабство Путіна перейшло всі межі. Через «засланих козачків», яких ФСБ намагається провести в політику, він хоче будувати «Русский мир» в Центральній Україні і навіть на Черкащині. Та взагалі знищити Україну як незалежну державу. І для цього йому потрібні свої люди в українському Парламенті.

Источник: Багнет

  • 527
  • 20.09.2014 19:48

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода