Дедишин не платить податків

Читати цю новину російською мовою
Дедишин не платить податків
Генеральний директор футбольного клубу «Карпати» Ігор Дедишин зізнався у вчиненні злочину. Найманий менеджер, який нині намагається створити собі імідж борця за чистоту українського футболу, сам має рило у пушку.

Розповідаючи в інтерв’ю про злодіяння у вітчизняній «грі мільйонів», Дедишин настільки захопився вихвалянням себе, що ляпнув про таке, що загрожує йому ув’язненням.

Справа у тому, що згідно із українським законодавством всі податки із зарплат та премій за працівника виплачує його працедавець. Це прописано й у контрактах львівського клубу із футболістами. На доказ чого наводимо фрагменти з угоди гравця Ігоря Ощипка із «Карпатами».

Смішно вважати, що футболіст Прем’єр-ліги дійсно може отримувати лише п’ять тисяч гривень. Тому фіскальним органам варто звернути увагу на те, що Дедишин платить зарплату у конвертах. Однак, виявляється, це не єдиний злочин генерального директора поважного футбольного клубу. Він перекладає свої зобов’язання щодо сплати податків безпосередньо на гравців. Наводимо його слова: «Більшість грошей в тіні. Я це теж не приховую. Я про це говорю, ми так само видаємо кошти зароблені ними [футболістами], але в нас чітко в контрактах прописано, що кожен футболіст зобов’язаний сплатити податки. Тому що ці кошти, які ми йому надаємо – це інвестиційні кошти, дотаційні кошти і це кошти, які вже очищені від податків. Розумієте? І з цих цифр ніхто не сплачує податків».

Певна річ, що футболісти не стоять у чергах до податкової, адже це клопіт Дедишина, який підписує контракти від імені клубу. Однак після його прямої мови стало зрозуміло, що карпатівський директор взагалі податків не платить! Навіть зі «смішних» п’яти тисяч.

Источник: Власти.нет

  • 374
  • 05.10.2014 10:49

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода