Андрій Іллєнко використовує активістів «Опори» чк власних агітаторів

Читати цю новину російською мовою
Андрій Іллєнко використовує активістів «Опори» чк власних агітаторів

Представитель Опора раздавал листовки А. Ильенко на встречах с избирателями В. Кондратенко

Під час зустрічі кандидата Віктора Кондратенка з мешканцями столичної «Троєщини» було виявлено активістів ГМ «Опора», які роздавали агітки Андрія Іллєнка та листівки спрямовані на дискредитацію Кондратенка.

Так звані агітатори вели себе як група хуліганів: вигукували образливі гасла, заважали виступам кандидата та його довірених осіб, навмисне провокували бійку. Паралельно просто під час зустрічі, агітацією Іллєнка демонстративно заклеювалися усі плакати Віктора Кондратенко. Зрештою, провокаторів затримали бійці батальйону «Айдар», які завітали на зустріч кандидата, аби подякувати за підтримку сімей загиблих побратимів.

На жаль, ряд ЗМІ використали неперевірену інформацію від штаба Іллєнка, звинувативши «Айдар» у застосуванні сили. Тоді як «айдарівці», не застосовуючи грубої сили тимчасово вилучили у провокаторів контрагітаційну продукцію – на час проведення зустрічі кандидата Віктора Кондратенка з виборцями. Юридичний відділ штабу Віктора Кондратенка оприлюднив офіційну позицію щодо інциденту:

«Це брудні технології ВО «Свобода», які протягом виборчої кампанії не гребують ніякими брудними технологіями. Ми не зриваємо листівки Іллєнка, не заклеюємо їх, не зриваємо зустрічі цього кандидата і не ллємо бруд. У відповідь від «демократичного» кандидата дзеркальна картина.»

Источник: Власти.нет

  • 120
  • 20.10.2014 19:34

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода