Каплин предлагает провести конкурс на лучшего кандидата на пост губернатора Полтавщины

Читати цю новину російською мовою
Каплин предлагает провести конкурс на лучшего кандидата на пост губернатора Полтавщины
Усіх керівників обласних адміністрацій, зокрема й Полтавської ОДА, слід призначати не за квотним принципом, а згідно з професійними якостями в результаті конкурсного відбору.

Усіх керівників обласних адміністрацій, зокрема й Полтавської ОДА, слід призначати не за квотним принципом, а згідно з професійними якостями в результаті конкурсного відбору. Більше того, всі керівники Полтавської області, яких після революції було призначено за квотним принципом, зобов’язані піти зі своїх посад.

Такий погляд висловив народний депутат України Сергій Каплін у відкритому листі до президента України, який він виклав у своєму блозі на LB.ua.

«Рівень очікування системних реформ жителями Полтавщини дуже високий. Щоразу голосніше звучать закиди: «Нічого не змінилось», – а екс-»регіонали» вже почали вкладати кошти в контрреволюцію. Шанс на перемогу ідеалів Майдану один: інтенсивні реформи. Тому закликаю у призначенні губернаторів керуватися тим самим підходом, що й у підписанні коаліційної угоди: спочатку план реформ на рівні області, потім – кадрові рішення», – зазначив він у листі.

Водночас Каплін знає про той тиск, який намагаються чинити на президента, щоби змусити призначити губернатором Полтавської області керівника одного з місцевих осередків політичної партії: «Мені також відомо, що серед претендентів на посаду є В. Головко – голова обласного осередку партії «Народний фронт», П. Ворона, який очолює обласну організацію партії «УДАР Віталія Кличка» та ін. Ще раз підкреслюю: квотний принцип неприпустимий».

Нардеп упевнений, що губернатором Полтавщини має стати реформатор зі світлим поглядом на інтенсивний розвиток області. Для цього, на думку Капліна, необхідно провести конкурс між кандидатами на посаду губернатора області.

Так, Каплін пропонує всім претендентам подати стратегічний план розвитку області, довести свій успішний управлінський досвід, представити потужну команду реформаторів і запропонувати власний план швидкого впровадження системи електронного управління.

Источник: TVi

  • 229
  • 24.11.2014 20:32

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода