Окупанти не «подобедали», за рахунок черкащан

Читати цю новину російською мовою
Окупанти не «подобедали», за рахунок черкащан
І знову мова піде про черкаську «богему», точніше про наскільки одіозного, наскільки ж і «непотопляємого» її представника – Подобедова С.М., та про його близьких друзів, із вже далекого для нас зарубіжжя – Росії.

Друзі, як відомо, краще за «сто рублей» але і вони на дорозі не валяються. Тому,в момент, коли українціразом усіма силами допомагають протистояти окупації з боку Росії,а Європа втрачає мільйони відстоюючи принципову позицію торгівельних санкцій щодо РФ, «товариЩПодобедов» вирішив, всидіти на обох стільцях одразу,за що й отримав не «сто рублей», а 15 млнгрн від Москви, в обмін на улесливу обіцянку смачно підгодовувати окупантів,вже звичним для них українським м’ясцем.

Допоміг йому отримати черговий транш «кривавих рубликів» від компанії «АРС», що належить  російським олігархам, як завжди – його «товарищ по партии», він же «голос для «ЛНР» и «ДНР» на мирних переговорах», він же «кум королю», а точніше російському президенту– Медведчук М.М.

Схема була відпрацьована та проста як і за часів Януковича, проте цього разу таки щось змінилося.

За схемою ТОВ «Черкаська продовольча компанія»  здійснює відвантаження м’ясопродуктів ТОВ «МИТ Агро», де співзасновниками є гр. Подобєдов та гр. Російської Федерації Харченко. В свою чергу ТОВ «МИТ Агро» здійснює поставку даних м’ясопродуктів компанії «Свіженька», яка і здійснює безпосередньо постачання м’яса до держави-агресора.

Від осіб, причетних до захисту кордонів Держави, стало відомо,  що в період з 27 квітня по 4 травня, ц.р. на митному посту м.Київ затримано вантаж 100 т. м’ясопродуктів, який замитнювався компанією «Свіженька» (належить Медведчуку В.В.), і планувався до відправки у Росію, і напевне «м’ясо в брикетах, заморожене» призначалось зовсім не для дитячого харчування та харчування літніх людей.

Для довідки – в простий пайковий раціон щоденного харчування солдата РФ входить 200гр. м’яса. Що й казати – голодний солдат та ще й  не за свою батьківщину воювати не буде.

Намагання Подобедова та його «друзів», «как-топорешатьвопрос» тільки роздмухало пристрасті і уже на наступний день після візитів їх емісарів до Київської регіональної митниціта погроз на адресу правоохоронців, нерви в когось із останніх не витримали і копії вилучених документів, щодо замитнення вказаного вантажу, з’явились в мережі – на славнозвісному сайті «ОРД».

Як то кажуть – «джинн виліз із пляшки» і зараз тільки лінивий та необізнаний не спостерігає за розвитком подій навколо гніздаПодобедоваС.М. – Черкаської Продовольчої Компанії. За останньою інформацією профільний депутатський комітет ВР вже підготував відповідний запит до компетентних органів, які розпочали перевірку на місці.

«Масла до полум’я» підлило і постанова Господарського суду Черкаської області від 30..04.2015 р., згідно з якої ТОВ «Черкаська продовольча компанія» біла визнана банкрутом та призначено нового керівника підприємства Левченко замість ставлеників Подобєдова.

Не втримавши ситуацію Подобєдов 17.05.2015 року вилетів до свого «товарища» Медведчука до Москви і отримавши вказівки, 19.05.2015 року повернувся назад.

Наслідком всіх дій стало те, що невідома до стих пір охоронна структура «Ратник» виставила озброєних до зубів охоронників на території ТОВ «ЧПК», відгородившись автоматами від закону, людей та держави України.

Спроба нового керівника пройти до територіїТОВ «ЧПК» зустріла з боку охорони «погрози», з направленням на мирну людину – арбітражного керуючого, стволів декількох автоматів.
В зв’язку з цим постає цілком логічне запитання – куди дивляться правоохоронні органи України, коли в самому центрі країни знаходяться декілька десятків молодиків з автоматичною зброєю?

У що саме обійдеться цього разу Подобєдову С.М., який стільки разів уникав відповідальності як в Україні так і на території РФ при режимі «сім’ї Януковичів», ця спроба бути «лагідним телям» ми із вами побачимо, шановні черкащани,  протягом найближчих днів.

Залишайтесь із нами.

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МІТ АГРО»
(ТОВ «МІТ АГРО»)
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Ідентифікаційний код юридичної особи 38089415
Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи 18002, Черкаська обл., місто Черкаси, ВУЛИЦЯ ЛЕНІНА, будинок 33, офіс 2
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім’я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ПОДОБЄДОВ СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 2076.00


ХАРЧЕНКО ЛЕОНІД ПАВЛОВИЧ
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 2059.00


ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАН-ВОЛИНЬ»
Код ЄДРПОУ засновника: 32144810
Адреса засновника: 45122, Волинська обл., Рожищенський район, село Немир
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 4118.00
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 8253.00
Види діяльності Код КВЕД 01.11 Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур;
Код КВЕД 01.46 Розведення свиней;
Код КВЕД 01.61 Допоміжна діяльність у рослинництві;
Код КВЕД 77.31 Надання в оренду сільськогосподарських машин і устатковання (основний);
Код КВЕД 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля;
Код КВЕД 68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна
Відомості про органи управління юридичної особи
Прізвище, ім’я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи МИХАЙЛЮК ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ – керівник з 02.03.2015 (не обмежено);

МИХАЙЛЮК ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ – підписант з 02.03.2015 (не обмежене)

Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» Дата запису: 25.01.2012
Номер запису: 1 026 136 0000 011784
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Статус відомостей про юридичну особу відомості підтверджено
Назва установчого документа
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРКАСЬКА М’ЯСНА КОМПАНІЯ»
Код ЄДРПОУ: 21374213
Місцезнаходження: 18001, Черкаська обл., місто Черкаси, Придніпровський район, ВУЛИЦЯ ЛЕНІНА, будинок 33, офіс 2
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи Реєстраційна служба Черкаського міського управління юстиції Черкаської області
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 26.01.2012

ДПI У М.ЧЕРКАСАХ ГУ ДФС У ЧЕРКАСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39497534;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 27.01.2012;
Номер взяття на облік: 40212

ДПI У М.ЧЕРКАСАХ ГУ ДФС У ЧЕРКАСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39497534;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 16.02.2012;
Номер взяття на облік: 2327008637

Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 77.31 Надання в оренду сільськогосподарських машин і устатковання
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 2327008637;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 23
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою Телефон 1: 0472540038

Начало формы

Конец формы
Детальна інформація про юридичну особу

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СВІЖЕНЬКА»
(ТОВ «СВІЖЕНЬКА»)
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Ідентифікаційний код юридичної особи 35883860
Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи 60350, Чернівецька обл., Новоселицький район, село Тарасівці, ВУЛИЦЯ ЛЕНІНА , будинок 1
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім’я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ПАВЛЮК СИДОНІЯ ПРОКОПІВНА
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 9000000.00
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 9000000.00
Дата закінчення формування: 14.03.2009
Види діяльності Код КВЕД 01.47 Розведення свійської птиці;
Код КВЕД 10.11 Виробництво м’яса (основний);
Код КВЕД 10.12 Виробництво м’яса свійської птиці;
Код КВЕД 10.13 Виробництво м’ясних продуктів;
Код КВЕД 46.32 Оптова торгівля м’ясом і м’ясними продуктами;
Код КВЕД 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля;
Код КВЕД 47.11 Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами
Відомості про органи управління юридичної особи
Прізвище, ім’я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ЛУПУЛЯК ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ – керівник з 24.01.2014;

ЛУПУЛЯК ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ – підписант з 24.01.2014

Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» Дата запису: 21.04.2008
Номер запису: 1 033 102 0000 000624
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Статус відомостей про юридичну особу відомості підтверджено
Назва установчого документа
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи Реєстраційна служба Новоселицького районного управління юстиції Чернівецької області
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 21.04.2008

НОВОСЕЛИЦЬКА ОДПI ГУ МIНДОХОДIВ У ЧЕРНIВ. ОБЛ.:
Ідентифікаційний код органу: 38744136;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 22.04.2008;
Номер взяття на облік: 4368

НОВОСЕЛИЦЬКА ОДПI ГУ МIНДОХОДIВ У ЧЕРНIВ. ОБЛ.:
Ідентифікаційний код органу: 38744136;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 21.04.2008;
Номер взяття на облік: 2407031003

Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 10.11 Виробництво м’яса
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 2407031003;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 21
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою Телефон 1: 80373330137

Источник: Власти.нет

  • 1467
  • 21.05.2015 12:03

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода