Партію «Самопоміч» Андрія Садового у місті Буча може очолити донька «кримінального авторитета»

Читати цю новину російською мовою
Партію «Самопоміч» Андрія Садового у місті Буча може очолити донька «кримінального авторитета»
Партія «Самопоміч» на чолі з міським головою Львова Андрієм Садовим розпочала активну розбудову партійної структури.

Під час формування місцевих організацій у Київській області, одну з ініціативних груп по створенню Бучанської міської організації «Самопомочі» очолила Олена Жежера, батько якої є дрібним кримінальним авторитетом в селі Блиставиця на Київщині і раніше був судимий за зґвалтування.

«З виконавцем бізнес-проектів клану забудовників Юрієм Марчуком тісно пов’язана журналіст Олена Жежера. Також у пані Жежери прекрасні відносини з людьми з кримінальним минулим «Цибулі» і «Бринзи». Як кажуть, повний кримінально-гастрономічний набір. Як відомо, батько Олени Жежери намагається позиціонувати себе як кримінальний авторитет Блиставиці (Баланівка), хоча раніше був судимий за зґвалтування, а за це, крім ув’язнення, здійснюють жорстоку розправу «на зоні». Однак у нас немає підтвердження, що акт «законтачення» відбувся саме з батьком Жежери», – йдеться у журналістському розслідуванні на сайті «Кримінал в Україні». http://crime.in.ua/

Олена Жежера балотувалася в депутати Гостомельської селищної ради і з тріском програла доньці Юрія Прилипко. Результат виборів і показав недовіру місцевого населення до Олени Жежери та її родини з кримінальним минулим, пов’язаним зі зґвалтуванням. Невдачу на виборах Жежера намагається компенсувати інформматеріалами для дискредитації вчорашніх опонентів.

Під час місцевих виборів 2015 року Олена Жежера може балотуватися або знову в Гостомельську селищну раду, або по округу, де фактично проживає – на вулиці Тарасівській у Бучі, де вона встановлює дитячі майданчики.

Місцеві журналісти стверджують, що кошти на встановлення дитячих майданчиків Жежерою в Бучі отримані за відсутність критики столичних і Гостомельських забудовників.

Таким чином, партія «Самопоміч» може будувати свою виборчу кампанію у Київській області саме на встановленні дитячих майданчиків. Проте, наразі чіткого пояснення фінансування даного проекту немає.

Найближчим часом, попри усі неприємні елементи біографії, Андрій Садовий має підтвердити повноваження Олени Жежери як керівника партії «Самопоміч» у Бучі. Подейкують, що чи не найголовнішу роль у підтримці кандидатури Олени Жежери відіграв її батько завдяки міцним та давнім зв’язкам із львівськими колегами.

До партії «Самопоміч» можуть також увійти колеги Олени Жежери по «Сайту громади Приірпіння» – Ірина Федорів та Ольга Матюшина. Їх обох звинувачували у співпраці з регіоналами.

Нагадаємо, що в публікації «Ірина Федорів: зв’язки з регіоналами, зрада однодумців і політичне кілерство» http://www.bagnet.org/news/politics/256325 Ірину Федорів звинуватили в інформаційному кілерстві, підтасовуванні фактів, зустрічі з кривавим диктатором Януковичем перед Революцією Гідності і в тиску на колег-журналістів під час роботи керівником ньюз-руму на телеканалі СТБ. Згодом, Ірину Федорів було звільнено з телеканалу. Можливо, причиною звільнення стало використання ефіру телеканалу для задоволення персональних інтересів.

Ще одну колегу Олени Жежери – Ольгу Матюшину з селища Коцюбинське звинуватили у травлі директора дитсадка за допомогою зв’язків із «чорним фармацевтом » і екс-регіоналкою Раїсою Богатирьовою. Мета травлі – влаштування свого сина до дитячого садочка. Матюшина своїм власним прикладом довела, що назвавшись громадським активістом та маючи зв’язки з ключовими міністрами часів кривавого Януковича, поняття «черга в дитсадок» нівелюється одразу. Про це в інтерв’ю інтернет-виданню «Правда Ірпеня» http://zpi.com.ua/sich-matyushina-zmusila-mene-cherez-regionaliv-vzyati-%D1%97%D1%97-sina-do-sadochka/ розповіла Людмила Сич, яка була завідувачем ДНЗ №24 «Світлячок» селища Коцюбинського, а наразі працює в дошкільному навчальному закладі №3 «Сонечко» соціальним педагогом.

Источник: Власти.нет

  • 2087
  • 25.06.2015 14:11

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода