Дитяча молитва про МИР

Читати цю новину російською мовою
Дитяча молитва про МИР
«Випробування, що випали на долю маленьких пацієнтів Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», не кожному дорослому по силах. Та вони уміють радіти життю і… дбати про інших», – каже генеральний директор лікарні Юрій Гладуш.

Оберіг для тата,

Оберіг для брата

Оберіг для українського солдата

До Дня Незалежності України вони підготували патріотичні пісні та вірші. На концерт прийшли діти, їхні батьки, лікарі та воїни АТО. Усіх чекав сюрприз: на сцені, окрім пацієнтів «Охматдиту», з’явилися відомі й улюблені артисти.

Урочистості розпочалися: Державний гімн України виконав Василь Бондарчук. А далі зал «запалили» фольклорний гурт «Королівна» і народний художній колектив ансамбль танцю «Дніпряночка» (під керівництвом Олени Балджі) – автентичні українські пісній танці нікого не залишили байдужим. Пісня і танок – це душа народу, що увібрала тепло рідної землі: тож підспівували і підтанцьовували всі.

Ілюзіоніст Таємничий Макс подарував незабутні враження від майстерних фокусів. І «родзинкою» святкового дійства стала«Україна» – пісня-символ у неперевершеному виконанні народної артистки України Наталі Бучинської.

Діти щиро сміялись, оплесками зустрічали кожний номер, раділи отриманим подарункам – вишиванкам і солодощам, що підготували організатори свята.

Художнім керівником концертів традиційно є народний артист України Герман Макаренко.

Розповідає генеральний директор компанії «Брендберг», Марина Ігнатуша: «Доля звела нашу агенцію з «Охматдитом»у 2011 році – ми почали нашу співпрацю з професійних обов`язків компанії – організації конференцій, прес-конференцій та інших заходів, пов`язаних з важливим державним проектом – будівництвом «Розумної лікарні». За декілька років маленькі пацієнти лікарні вже стали нашими друзями, згодом з` явився власний благодійний проект «Брендберг», де доброю традицією стало святкування всіх великих свят усією лікарнею. А ті позитивні емоції, які отримують діти на майстер-класах і концертах допомагають їм одужувати. Це для нас – найголовніше завдання.

Дякуємо усім нашим партнерам та клієнтам, адже завдяки вам ми даруємо радість маленьким пацієнтам «Охматдиту». Дитяча посмішка безцінна, тому що вона відроджує надію – на здоров’я, мир і благополуччя».

Напередодні 24-го Дня Незалежності України діти з різних відділень «Охматдиту» разом із представниками «Брендберг» писали вітальні листівки для наших захисників і робили обереги. Наприкінці святкового концерту ці обереги освятили о. Михаїл  та о. Петро із Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря. Після святої молитви за мир в Україні воїнам АТО передали посилку з листами підтримки та оберегами.

Источник: Власти.нет

  • 622
  • 01.09.2015 09:05

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода