Практичні рекомендації при обробці стін і стелі тканиною

Читати цю новину російською мовою
Практичні рекомендації при обробці стін і стелі тканиною
Під час обробки стін тканиною температура в приміщенні має бути вище 15°З, а вологість - не більше 80%.

Слід унеможливити появу протягів. Незалежно від того, чи це стіни і натяжні стелі в Київі, чи у Бердянську, незначний протяг може звести нанівець навіть дуже якісну роботу.

- Тканина поставляється в рулоні, намотаному на картонний стержень. Зручно мати ще один порожній стержень і перетворити його на пристосування для розкочування полотна уздовж стіни. Для цього треба відпиляти від нього частину так, щоб довжина була на 15 см менше висоти стелі приміщення.

- Клей для кріплення полотен слід вибирати тільки з переліку в інструкції, що додається до рулону тканини. Лише в цьому випадку на поверхні гарантовано не з’являться плями, полотно не деформується, а з’єднання упродовж тривалого часу залишиться міцним.

- За наявності увігнутих ділянок стіни краще наклеювати тканину по усій площині. В цьому випадку треба або заздалегідь ретельно вирівняти усю ділянку поверхні, або вибрати забарвлення тканини без яскраво виражених вертикальних ліній, що підкреслюють якість обробки.

- Пластикові куточки або розкладку, якими закріплюють тканину на укосах вікон і навколо лиштви дверної коробки, можна обтягнути тією ж тканиною. Тоді вони практично зіллються із стіною.

- При кріпленні до стіни різних елементів декору, наприклад світильників і картин, не слід забувати, що сліди неправильно розмічених отворів під дюбелі збережуться на тканині і приховати їх буде набагато складніше, ніж заклеїти отвір в шпалерах шматочком паперу.

- Свердлити отвори під дюбелі в драпірованій стіні краще з пилососом, щоб відокремлювані частки не потрапили в проміжок між стіною і тканиною. Для виключення закручування матерії інструментом при свердлінні слід заздалегідь зробити ножем проріз навхрест через центр майбутнього отвору.

Якщо електричні розетки розташовуються недалеко від підлоги, вони потрапляють на ділянку стіни, яка перед драпіровкою вирівнюють. В цьому випадку їх легко розташувати на площині покриття у рівень. Для розеток, що знаходяться на висоті близько 1 м від підлоги (зазвичай в будинках старої конструкції), а також для вимикачів іноді доводиться заздалегідь встановити глибшу електричну коробку, щоб зберегти поверхню натягнутої тканини плоскої. Особа , що заміряє від монтажної фірми при оформленні замовлення обов’язково включить це в перелік підготовчих робіт, які замовник повинен забезпечити до початку монтажу.

Источник: Власти.нет

  • 37
  • 03.04.2016 12:19

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода