Адвокат Томчук уже вдруге витягує із СІЗО Гордєєва, підозрюваного у вбивстві бійця «Альфи»

Читати цю новину російською мовою
Адвокат Томчук уже вдруге витягує із СІЗО Гордєєва, підозрюваного у вбивстві бійця «Альфи»
Як відомо, у понеділок, 27 червня, у стінах Приморського районного суду м. Маріуполь група осіб, підозрюваних у навмисному вбивстві, намагалася втекти з-за грат.

Правоохоронцями вдалося владнати ситуацію. Головним фігурантом справи є адвокат Денис Гордєєв. Встановлено, що 21 березня 2015-го року під час конфлікту він вихопив зброю у офіцера СБУ Віктора Мандзика та застрелив того.

Захисник Гордєєва Оксана Томчук стверджує, що під час розгляду справи порушені права підозрюваних, а правоохоронці перевищили свої повноваження.

«Я можу обіцяти одне – кожен аброськін або інший гандон в погонах відповість за свої дії. Вважайте це передвиборною програмою. У мене все», – написала Томчук на своїй сторінці у «Facebook».

Зазначимо, що адвокат Томчук уже вдруге намагається звільнити з-під варти колегу Дениса Гордєєва. Раніше Гордєєв проходив по справі щодо збройного нападу на охоронців Долинського НПЗ (Кіровоградська область), яке мало місце 25 червня 2014-го року. Його було звільнено на особисті поруки Андрія Денисенка (тепер нардеп) завдяки старанням групи адвокатів серед яких була Оксана Томчук. А уже наступного року, за версією слідства, Гордєєв із групою осіб застосував зброю та вбив у зоні АТО офіцера спеслужб.

Як відомо, сама Оксана Томчук зараз вдруге бере участь у виборах – балотується по округу №27 у м. Дніпрі. У 2014-му році кандидат Томчук набрала 99 голосів (округ № 52: міста Дзержинськ, Дебальцево, Горлівка). Зі значним відривом тоді переміг колишній «регіонал» Ігор Шкіря.

Источник: izvestia.kiev.ua

  • 387
  • 29.06.2016 13:21

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода