Смертельний постріл у пах помічнику нардепа Кишкаря був помстою за зґвалтування, – прокуратура

Читати цю новину російською мовою
Смертельний постріл у пах помічнику нардепа Кишкаря був помстою за зґвалтування, – прокуратура
Основними версіями вбивства помічника нардепа Павла Кишки Геннадія Цуканова є його участь у грабежі та помста за насильство над жінкою.

Основними версіями вбивства помічника нардепа Павла Кишки Геннадія Цуканова є його участь у грабежі та помста за насильство над жінкою. Про це повідомляє Пресс-служба Прокуратури Сумської області.

У повідомленні йдеться, що у ході слідства розглядається ряд версій вчинення злочину.

“Серед них зокрема вбивство, скоєне особами, які пов’язані з протиправною діяльністю загиблого, оскільки Геннадій Цуканов раніше був судимий за грабіж і хуліганство із застосуванням зброї. Також перевіряється факт вчинення злочину з метою помсти за насильство щодо жінки”, – повідомляє Прес-служба Прокуратури Сумської області.

У прокуратурі нагадали, що 19 жовтня 2016 року поблизу одного з розважальних закладів м. Путивль Сумської області невідома особа двічі вистрілила в чоловіка, який від отриманих вогнепальних поранень обох стегон помер у лікарні.

“Прокуратура Сумської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства Геннадія Цуканова. Відомості до ЄРДР внесено за ч. 1 ст. 115 КК України, досудове розслідування доручено слідчому управлінню ГУ НП в Сумській області”, – інформує Прес-служба.

Як повідомлялося, 3 липня народний депутат України, Павло Кишкар, якого було виключено з фракції “Самопоміч”, звернувся до генпрокурора України Юрія Луценка з вимогою розслідувати вбивство свого помічника, засудженого за озброєний грабіж.

Источник: Власти.нет

  • 547
  • 02.08.2017 18:02

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода