Патріоти збираються штурмувати маєток Льовочкіна

Читати цю новину російською мовою
Патріоти збираються штурмувати маєток Льовочкіна
Стало відомо про підготовку акції протесту, під час якої відбудеться штурм приватного маєтку екс-голови Адміністрації Президента Віктора Януковича, а нині народного депутата від фракції “Опозиційний блок” Сергія Льовочкіна.

Анонси акції з’явилися на сторінках Facebook ряду патріотичних громадських організацій, яких підтримали народні депутати.

Зокрема, на сторінці керівника громадської організації “Центр” Ігоря Криворучко вже певний час з’являються повідомлення про акцію протесту, яка відбудеться 19 вересня, а розпочнеться о 14:00 під стінами Верховної Ради.

“Льовочкін – це передусім запах… Його прізвище смердить сирими підземними переходами Лук’янівського СІЗО і прокуреними камерами, в яких з 2011 року стараннями Льови знову з’явилися політв’язні – українські націоналісти.
Це металево-приторний запах крові, перемішаний з їдким сірним сморідом сльозогінних гранат, якими по вказівці Льовочкіна “Беркут” заміняв закон”, – йдеться в одному з дописів.

фото зі сторінки голови ГО “Центр” Ігоря Криворучко

Також Криворучко уточнює, що під стінами парламенту відбудеться збір учасників, після цього протест продовжиться під стінами Національного антикорупційного бюро України.

Окрім того, в соціальній мережі Facebook з’явився допис організації “Традиція і порядок” про готовність підтримати акцію, яка спрямована проти Сергія Льовочкіна і відбудеться 19 вересня о 14:00 годині під стінами Верховної Ради.

“Всім давно відомо, що глава адміністрації Віктора Януковича не переховується на території Російської Федерації. Перебуваючи на державній службі, він значно збільшив свої статки. Ані НАБУ, ані Генеральна прокуратура не почали належним чином розслідувати факти незаконного збагачення екс-високопосадовця, тому маємо відреагувати ми.

фото зі сторінки руху “Традиція і порядок”

Рух “Традиція і Порядок” приєднується до ініціативи патріотичних сил для відновлення справедливості”, – йдеться в повідомленні.

Також, акцію підтримали народні депутати Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий.

Ігор Мосійчук на своїй сторінці Facebook написав, що Сергій Льовочкін “досі на свободі, хоча це він останнє десятиліття грабує українців, на його руках кров Героїв Небесної Сотні, це він привів війну на українську землю і ми маємо його покарати”.

Андрій Лозовий в свою чергу акцентував увагу на тому, що Національне антикорупційне бюро України взагалі не реагує на незаконне збагачення, корупційні дії та зв’язки з російською елітою Сергія Льовочкіна і через це боротися має розпочати громадськість.

фото зі сторінки народного депутата Андрія Лозового

“Збір – о 14:00 біля Верховної Ради, далі йдемо до НАБУ вимагати справедливості, якщо не буде реакції – ідемо далі…”, – резюмував депутат.

За інформацією з власних джерел ІНФОРМАТОРа в керівництві однієї з громадських організацій стало відомо, що акція протесту закінчиться штурмом маєтку народного депутата від фракції “Опозиційний блок” Сергія Льовочкіна.

Раніше повідомлялося, що народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук вже скеровував до НАБУ, САП і ГПУ заяву про незаконне збагачення депутата Сергія Льовочкіна.

Також, народний депутат від “Опозиційного блоку”, голова Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Сергій Льовочкін переховує від громадськості данні про своє майно.

Нещодавно Олег Ляшко оприлюднив відео, на якому видно розкішний маєток Сергія Льовочкіна поблизу столиці та заявив, що діюча влада покриває екс-главу Адміністрації Президента часів Януковича.

Источник: Інформатор

  • 330
  • 14.09.2017 15:37

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода