Купити тест смужки до глюкометра Accu-Chek Active та Performa Nano

Читати цю новину російською мовою
Купити тест смужки до глюкометра Accu-Chek Active та Performa Nano
Сучасна проблема порушення роботи ендокринної системи полягає в тому, що глюкоза перестає засвоюватися організмом та її надлишок потрапляє у кров та викликає потужну інтоксикацію.

Іншими словами, виникає цукровий діабет, загострювання форми якого має незворотні наслідки.

Пацієнтам з діагностованим діабетом та тим, у кого переддіабетична форма, необхідно постійно контролювати рівень глюкози. Для цього використовують глюкометр – апарат, що дозволяє визначати рівень цукру в кров за лічені секунди в домашніх умовах. Принцип роботи їх заснований на введенні тест-смужки зі зразком крові пацієнта до тестового поля приладу та фіксації результату приладом на цифровому екрані.

Найзатратніша частина в приладі – ланцети (пристрої для проколювання шкіри задля отримання зразка крові) та тест-смужки, бо вони є одноразовими стерильними аксесуарами та їх доводиться купувати найчастіше.

Окрім великого асортименту глюкометрів та супутніх до них товарів, що представлені на українському ринку, вибір покупцем даної профільної продукції може бути ускладнений великою вірогідністю підробок.

SOVA.market являє собою сучасний медичний онлайн- маркет з широкою номенклатурою оригінальної діагностичної та лікувальної техніки з Європи та Америки.

Ми гарантуємо безкомпромісну якість імпортованої до України фармацевтичної продукції, зокрема глюкометрів, тест-смужок, ланцетів та ланцетних пристроїв тощо, та:

  • забезпечуємо українського споживача оригінальною фірмовою продукцією від лідерів індустрії здоров’я;
  • надаємо на кожний товар сертифікаційну документацію та фірмові гарантійні талони;
  • пропонуємо великий каталог товарів медичного призначення за декількома напрямками;
  • гарантуємо конкурентно низькі ціни;
  • забезпечуємо якісною консультацією професіональних спеціалістів;
  • надаємо послугу оперативної своєчасної доставки Вашого замовлення до будь-якого регіону країни.

купити тест смужки до глюкометраШвидкість вимірювання рівня цукру глюкометром та об’єм зразка крові залежить від специфікації пристрою.

SOVA.market працює з перевіреними виробниками. Найзатребуваніші моделі глюкометрів брендів ROCHЕ, GAMMA, BIONIME, ACON, INFOPIA з Німеччини, США, Тайвані, Кореї тощо безпосередньо потрапляють до нашої віртуальної вітрини. На найхітовіші за попитом клієнтів глюкометри Акку Чек Актив та Акку Чек Перформа Нано, ціна представлена в SOVA.market нижчє конкурентної. Ми встановлюємо кращі ціни на глюкометри для того, щоб Ви мали змогу забезпечити себе високоякісними приладами по обґрунтованій вартості.

Купити тест смужки до глюкометра переважна більшість виробників пропонує за вигідними оптовими цінами великими партіями.

Важливо: використання тест-смужок, термін придатності яких минув, суворо заборонено. Непридатні смужки можуть невірно відтворювати картину стану глюкози у крові пацієнта, що шкодитиме його здоров’ю.

Купити тест смужки до глюкометра рекомендовано безпосередньо для тієї моделі, для якої вони розроблені. При купівлі слід звертати увагу на сумісність смужок з приладом.

Ланцети Аккучек Софтклікс для глюкометрів Акку-Чек Актив та Акку-Чек Перформа Нано – також найзатребуваніші моделі для взяття крові пацієнта для аналізу. Виробник поставляє ланцеты Аккучек Софтклікс великою партією задля значної економії Вашого бюджету. В комплекті надходять по 200 шт. за демократичною ціною.

На всі моделі глюкометрів, в тому числі хіти продаж Аккучек Актив та Акку Чек Перформа Нано, ціна в SOVA.market порадує українців своєю доступністю.

Приладдя для вимірювання рівня цукру в крові Ви можете замовити через онлайн-вітрину SOVA.market чи звернувшись за номером телефону магазину.

Ми забезпечимо Вас своєчасною доставкою замовлення в будь-яке місто України.

Источник: Власти.нет

  • 142
  • 08.09.2017 16:45

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода