Святий Миколай і смачні традиції

Читати цю новину російською мовою
Святий Миколай і смачні традиції
День святого Миколая завжди був надзвичайно важливим як для дорослих так і маленьких українців

День святого Миколая завжди був надзвичайно важливим як для дорослих так і маленьких українців. Кмітливому дідусю завжди вдавалося непомітно залишити подарунок під подушкою або ж у в’язаній шкарпетці і підняти малюкам настрій.
Свято завжди супроводжувалось пишним гулянням. Незважаючи на піст, столи, як це у нас прийнято, були наповнені різноманітними стравами. Обов’язковим, звичайно ж, був пісний борщик, смажені карасі, різноманітне соління і вареники на будь-який вибір.
Однак, найбільшу увагу приділяли випічці. Господині готували різні пироги, медові коржі і «Миколайчики», які дозволялося їсти лише діткам. Та ось сучасні реалії життя не завжди дозволяють залишити випіканню стільки ж багато часу, як нашим прабатькам. Тому смачно і швидко виручити українську родину може випічка «МілльВілль». Тамтешні пекарі відповідально зберігають традиції випікання і використовують лише натуральні компоненти для приготування продукції.
Щоб зробити свято не тільки радісним, а ще й казково смачним, матусі обирають найкращі сорти хліба та пирогів для святкування. Діточкам сподобаються смаколики з солодкою начинкою і приємною текстурою тіста. Та й себе не потрібно забувати потішити апетитною випічкою. Хліб і пиріжки стануть найкращою прикрасою для святкового столу і смаковитим частуванням для господарів та гостей.
Підготуйтеся до святкування дня святого Миколая. Ми впевнені, що традиції наших предків набудуть нового життя у вашій сім’ї.

Источник: Власти.нет

  • 230
  • 19.12.2017 15:50

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода