У мережу потрапила переписка ірпінського педофіла на прізвисько “Горбатий”

Читати цю новину російською мовою
У мережу потрапила переписка ірпінського педофіла на прізвисько “Горбатий”
Відомого ірпінського журналіста, засновника та головного редактора газети «Зоря Приірпіння» Олександра Наказненка піймали на розбещенні неповнолітніх.

Його переписку передали правоохоронцям батьки дитини, яка ледь не стала жертвою “горбатого” журналіста.

До журналістів потрапила шокуюча інтимна переписка Олександра Наказненка із неповнолітньою дівчиною. 45-літній чоловік безцеремонно демонструє їй свій статевий орган і запрошує на побачення утрьох. Його не стримує навіть те, що співрозмовниця наголошує на своєму неповнолітті. Навпаки, збоченця це ще більше заводить і він не припиняє обговорювати з дівчиною інтимні подробиці свого життя та своїх сексуальних партнерів.

Таку специфічну дружбу з неповнолітньою дівчиною Олександр Наказненко завів у соцмережі Фейсбук. На сторінку журналіста підписано понад 4,5 тисячі інтернет-користувачів. Не складно помітити, що значна частина з них – молоді дівчата з різних куточків України. Тому, цілком імовірно, у приватних переписках Наказненка може виявитися ще багато пікантних подробиць.

Раніше Олександра Наказненка уже звинувачували у розбещенні неповнолітніх. Однак редактор «Зорі Приірпіння» від цього злочину відхрещувався і навіть подав на інтернет-видання, що повідомило про це, до суду начебто «за наклеп».

Олександр Наказненко – дипломований журналіст, член ірпінського осередку Національної спілки журналістів України. З 2007 року випускає регіональну газету «Зоря Приірпіння», тематика якої завжди залежить тільки від того, хто її фінансує. Раніше на першій сторінці видання зазначалося: «Газета виходить, коли є гроші на друк». Зараз цього напису немає, бо гроші з’явилися.

Наказненку поталанило зі щедрим спонсором, який забезпечує друк і безкоштовне розповсюдження «Зорі Приірпіння» накладом по 25 тисяч примірників щомісяця. Ним є скандальний місцевий бізнесмен, власник провайдера «Бест» та інформаційної агенції «Погляд» Олексій Зіневич. Сам Зіневич теж нещодавно засвітився у сексуальному скандалі. На відміну від Наказненка, якого заводять неповнолітні дівчатка, Олексій віддає перевагу дорослим хлопцям. З’ясувалося, що він витратив 70 000 доларів США на романтичну новорічну подорож до Фінляндії разом зі своїм хлопцем, екс-начальником управління освіти Ірпеня Ярославом Маляренком, якого підозрювали у розкраданні бюджетних коштів. Під час того скандалу набуло публічності прізвисько Зіневича – “Льоша Зіна”.

Чи здогадується спонсор про педофілійні нахили Олександра Наказненка невідомо. Проте достатньо уважніше ознайомитися з публічною сторінкою журналіста у Фейсбук та матеріалами у «Зорі Приірпіння», щоб пересвідчитися у нездоровій сексуальній стурбованості автора публікацій.

Слід нагадати, що відповідно до статті 156 Кримінального Кодексу України вчинення  розпусних дій щодо неповнолітньої особи карається обмеженням або позбавленням волі строком до п’яти років.

Источник: Власти.нет

  • 1618
  • 11.05.2018 16:40

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода