«Агромарс»: Конкурент тратит десятки тысяч долларов на ложь о холдинге

Читати цю новину російською мовою
«Агромарс»: Конкурент тратит десятки тысяч долларов на ложь о холдинге
Руководство агрохолдинга «Комплекс Агромарс» (ТМ «Гавриловские цыплята») заявило, что против предприятия ведется последовательная «черная» информационная кампания, которая финансируется конкурентом.

Керівництво агрохолдингу «Комплекс Агромарс» (ТМ «Гаврилівські курчата») заявило, що проти підприємства ведеться послідовна «чорна» інформаційна кампанія, що фінансується конкурентом. Про це йдеться в прес-релізі «Агромарсу».

«Мало не кожного тижня в ЗМІ поширюється відверто неправдива інформація стосовно підприємства. Проти агрохолдингу послідовно використовують технології «чорного піару». Наш конкурент витрачає десятки тисяч доларів на розповсюдження брехливої інформації з метою зашкодити репутації «Агромарсу», – зазначається в прес-релізі.
Представники холдингу зазначають, що інформаційні атаки на підприємство продовжуються дотепер.
«Останні «новини» не є виключенням. Ці матеріали жодним чином не відповідають дійсності, містять абсолютні фантазії та є фактично повторенням неправдивої інформації річної давнини. Нічого нового проти нас не вигадали – лише повторення старої брехні. На щось більше конкурент і найняті ним фахівці «чорного піару», вочевидь, не здатні. При цьому керівництво цього ж конкурента дозволяє собі відкрито очорняти репутацію «Комплексу «Агромарс», постійно поширюючи різноманітну брехню щодо нашого підприємства в ЗМІ», – підкреслюють у компанії.
В «Агромарсі» попереджають, що розглядають можливість судового позову, якщо розповсюдження брехні про холдинг не припиниться.
«У разі продовжень «чорної» інформаційної кампанії, спрямованої проти холдингу, «Агромарс» залишає за собою право подати на конкурента позов до суду», – повідомляється в прес-релізі.

Источник: Власти.нет

  • 144
  • 04.07.2018 17:13

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода