Радикали «миють» гроші на офісному приміщенні Сергія Рибалки

Читати цю новину російською мовою
Радикали «миють» гроші на офісному приміщенні Сергія Рибалки
У 2017 році та за І квартал 2018 року компанія "Наутілус-Інвест 2006" отримала 1,7 млн грн бюджетних коштів за здачу в оренду офісних приміщень Радикальній партії Олега Ляшка.

Про це зазначають аналітики «Слово і Діло».

Повідомляється, що центральний офіс партії знаходиться за адресою: місто Київ, Кловський узвіз, 7-а. Частина приміщень у ньому є власністю лідера партії – Олега Ляшка. Ними РПЛ користується на безоплатній основі.
Однак, після того, як політичні партії отримали державне фінансування, РПЛ почала орендувати додаткові квадратні метри у цій же будівлі у приватної компанії «Наутілус-Інвест 2006″.

«Так, у 2017 році та за перший квартал 2018-го компанія «Наутілус-Інвест 2006″ отримала кошти із державного бюджету на суму 1,7 млн гривень», – зазначає «Слово і діло».

Власником «Наутілус-Інвест 2006″ є офшорна кіпрська фірма OGMALIS TRADING LIMITED. Фірма зареєстрована в одному приміщенні із кінцевим бенефіціарним власником мережі торгівельних марок нардепа від РПЛ Сергія Рибалки.
«Так за рахунок здачі офісу в оренду народний депутат додає до своєї офіційної зарплати більше 100 тисяч гривень на місяць», – підрахували аналітики «Слово і діло».

За даними «Главком», правонаступником ТОВ “Наутілус-інвест 2006” є компанія – ТОВ “ОМАРА”, що також пов’язана із Рибалкою.

Зокрема, “раніше директором «Наутілус-інвест 2006″, тобто нинішньої ТОВ «Омара» був І.Кривохатько — кандидат до Дніпропетровської обласної ради від Радикальної партії.

Засновано фірму кіпрським офшором Ogmalis Trading Limited. Його директоркою була Елеана Крістодополу, яка, як доводить розслідування програми «Схеми», була номінальною власницею іншого офшору — Dianatus Managment Limited. Йому належали майже всі торгові марки снеків корпорації S.Group нардепа Рибалки та його батька”.

Таким чином, виходить, що Ляшко дав Рибалці заробіток на оренді приміщень для «Радикальної партії», хоча у таку щедрість лідера радикалів, котрий відверто недолюблює Рибалку, віриться насилу. Ймовірно, що у такий спосіб РПЛ просто миють держані кошти: або переводять у готівку та ділять між собою, або ж просто скеровують на інші потреби партії, які не хочуть декларувати публічно.

Источник: Власти.нет

  • 209
  • 23.07.2018 18:13

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода