Формуємо команду лідерів пейнтболом

Читати цю новину російською мовою
Формуємо команду лідерів пейнтболом
Сучасні прогресивні управлінці точно знають - без згуртованої та вмотивованої команди не досягти успіху.

Причому, це абсолютно не залежить від кількості людей, які працюють у компанії – ключовим є корпоративний дух, який нізвідки не з`являється. Його формування – це копітка робота, в якій найактивніша роль належить власнику та керівництву компанії. Як його розвивати? Є масса способів, і один із найзатребуваніших сьогодні – командоутворюючі свята, більш відомі під модним англійським словом “тімбілдінг”. Це активний відпочинок – і в той же час, вдумлива психологічна робота, що допомагає зміцнити колектив, виробити незвичайні ідеї та зміцнити переконаність у власних цінностях та спільній меті.

Агенції, що спеціалізуються на організації корпоративних заходів, точно знають – що тімбілдінги – це найзатребуваніший на ринку івент-послуг вид відпочинку. Тому розмаїття форматів командоутворюючих заходів зростає в геометричній прогресії. І все більшою популярністю останнім часом користується пейнтбол та лазер клуб. У Львові дуже багато локацій та закладів з хорошим сервісом, які пропонують організацію різних видів корпоративного відпочинку, але коли мова йде про тімбілдінг – варіанту, кращого за пейнтбольний клуб, не знайти. Чому варто сказати пейнтболу – так?

  • Кожний правильно організований тімбілдінг розкриває у людях потенціал та виявляє ті їхні приховані сторони, які далеко не завжди проявляються в роботі. Можна легко виявити прихованих лідерів та організаторів, тактиків і стратегів, візіонерів та практиків. Пейнтбольні змагання, чи змагання з лазертагу через певний стихійний розподіл ролей у команді дає можливість людям проявити свої приховані сторони.

  • В кожному тімбілдінгу ключове – це командна взаємодія. Не змагання один проти одного, а процес пошуку спільного ефективного рішення. Лазерні бої, спортивна естафета, одним словом, будь-що, що дає можливість розділити відповідальність та сили в команді – все це історії про результативний та продуктивний тімбілдінг. Коли способом командної взаємодії, використовуючи сильні сторони одних гравців та притлумлюючи слабкі – інших, досягається оптимальний результат, який ніколи не міг би бути завойований кожним гравцем окремо, без команди.

  • Пейнтбол з гарно організованою “інфраструктурою” гри (тут справа у гарному підборі локації, де умови максимально наближені до справжніх – наприклад, пейнтбольний клуб https://bnbpaintball.com у Львові) – це, з одного боку, захоплюючий відпочинок, а з іншого – це інтелектуальний спорт, де потрібна командна стратегія та розподіл ролей, чого неможливо досягнути без ефективної командної взаємодії. Можна доповнити сценарій гри різними цікавинками – тут вже все залежить виключно від вашої фантазії – наприклад, проходження смуги перепон чи інтелектуальними задачами. Це вже не кажучи про те, що сам сценарій може бути розроблений із врахуванням специфіки роботи вашої компанії, і в нього можна “зашити” всі необхідні месседжі, які ви хочете донести до команди.

Источник: Власти.нет

  • 78
  • 21.07.2018 11:33

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода