Розпалка для вогню

Читати цю новину російською мовою
Розпалка для вогню
Придбати спеціально заготовлену розпалку для вогню можна у магазинах туристичного спорядження, величезний вибір яких, є у Terra Incognita на terraincognita.com.ua/turysm/dlya-vognyu/rozpalka - фірмові магазини туристичного спорядження

Друзі, якщо ви запланували пішу подорож горами, варто серйозно до цього поставитись і продумати кожен крок, адже від ваших дій може залежати не лише безпека, а й життя. Отож, ретельно складіть маршрут та список речей, які візьмете із собою у мандрівку. Важливим моментом під час пішої мандрівки є приготування їжі, адже кожна піша подорож потребує багато сил та бадьорості духу. Якщо у вас є пальник -прекрасно, ви можете бути спокійними за те, що будете ситими за будь-яких умов (головне, перевірити кількість палива перед мандрівкою).

Проте, якщо ви прихильник класичного приготування їжі на вогні – будьте обачними, адже погода в горах мінлива і часто щедра на дощі та град. У такому випадку вам доведеться потратити багато зусиль для розведення багаття і не факт, що вам це вдасться.

Для такого випадку потрібно запастись спеціальною розпалкою для вогню. Придбати спеціально заготовлену розпалку для вогню можна у магазинах туристичного спорядження, величезний вибір туристичної розпалки для вогню є у Terra Incognita на terraincognita.com.ua/turysm/dlya-vognyu/rozpalka – фірмові магазини туристичного спорядження, які знаходяться у місті Київ, Львів та Одеса, а також у них є інтернет магазин: www.terraicognita.com.ua. Cаме у цьому магазині ви знайдете широкий вибір якісного туристичного спорядження від перевірених виробників.

Стружка

Що собою являє заздалегідь заготовлена розпалка для багаття?

Це спеціальна деревина для розведення вогнища за будь-яких погодних умов, будь це дощ, град чи туман. Це деревина взята із пнів дерева сосна “Монтесум” з великим вмістом смоли (до 80%), така деревина спеціально вирощується в гірських масивах Мексики. Така деревина швидко та легко займається багаттям, навіть при великому відсотку вологи. Перш за все загорається смола, а не сама деревина, яка палає яскравим полум’ям. 100% натуральне дерево, не шкодить навколишньому середовищу. Окрім того, вам може зустрітись ще одна натуральна сировина: стружка для розведення багаття в будь-яку погоду. Окрім того, вона займає мало місця та є легкою, тому легко поміститься у вашому рюкзаку і не буде заважати.

Кресало Light My Fire

Тому, якщо ви вирушаєте у пішу подорож далекими горами, де немає цивілізації та єдина допомога – це ви самі, будьте обачливими і подбайте про все наперед! Продумайте усе до дрібниць і неодмінно прихопіть із собою речі, які врятують вас за будь-яких умов. Серед таких речей у спику має бути: аптечка, хімічні грілки, термопокривало, аптечка із необхідними медикаментами, засоби від комах та від сонячного проміння, а також розпалка для багаття. Чудових вам мандрівок!

Якщо вам потрібна допомога у виборі туристичної розпалки для багаття, рекомендуємо звернутись у магазин туристичного спорядження Terra Incognita, написавши їм на сторінку у Facebook, або ж зателефонувавши за цими номерами: +38 098 62 555 74 , +38 093 62 555 74, де ви отримаєте якісну консультацією і підберете саме те, що вам ідеально підійде і ви залишитесь задоволені вибором.

Источник: Власти.нет

  • 139
  • 02.10.2018 10:44

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода