Адвокат диявола: У Кернеса почали потужно піарити «політичного опонента»

Читати цю новину російською мовою
Адвокат диявола: У Кернеса почали потужно піарити «політичного опонента»
У Харкові з'явилися білборди соратника Петра Порошенка - народного депутата Олександра Грановського (фракція "БПП")

Як передає Depo.Харків, відповідне фото на своїй сторінці у «Фейсбук» опублікував депутат Харківської міської ради Ігор Черняк.

«Часи самопроголошених народних губернаторів канули в Лету! На арену виходять самопроголошені адвокати! Ні, ну а чо? Пару лямів на борди, кілотонн гречки і новий мажоритарник готовий! Ну що, харків’яни, як Вам новий адвокат дияво …, тьху ти, адвокат Харкова?», – написав Черняк.

На бордах, які зараз розміщена в Харкові, зліва знаходиться портретне зображення Грановського. Праворуч на білому фоні розміщено напис: «Адвокат Харкова». Під гаслом підпис «Олександр Грановський».

Варто зазначити, починаючи з початку листопада на сайті Харківської міської ради та на підконтрольному мерії «7 каналі» вийшло кілька матеріалів, у яких в позитивному ключі висвітлюється діяльність Грановського в Харкові. Зокрема, про те, що Грановський привітав соцправцівників Харкова з професійним святом, взяв участь у відкритті оновленого шкільного стадіону та нагородив переможців районних змагань із футболу «Шкіряний м’яч».

Довідка Depo.Харків. Грановського називають у ЗМІ «смотрящим» за судами і правоохоронними органами від імені Петра Порошенка.

Київський райсуд Полтави розглядав справу проти Геннадія Кернеса, його охоронців Євгена Сміцкого і Віталія Блинникова. Справа пов’язана з викраденням під час Євромадану в Харкові двох активістів.

Обвинувальний акт у кримінальній виробництву Генеральна прокуратура України передала до суду 26 березня 2015 року.

10 серпня 2018 року Київський районний суд Полтави несподівано закрив провадження. 16 серпня ГПУ оскаржила закриття справи.

12 листопада 2018 року засідання Полтавського апеляційного суду у справі Кернеса не відбулося.

Источник: depo.ua

  • 748
  • 19.11.2018 12:07

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода