Очільника Одеської митниці підозрюють у змові з контрабандистами

Читати цю новину російською мовою
Очільника Одеської митниці підозрюють у змові з контрабандистами
Другу добу на Одеській митниці затримують грузи українських експортерів агропродукції.

Другу добу на Одеській митниці затримують грузи українських експортерів агропродукції. Як свідчать потерпілі, їх звинувачують в порушенні прав інтелектуальної власності на упаковку і схиляють до співпраці з контрабандистами.

Експортери української агропродукції б’ють на сполох від свавілля на Одеській митниці. Митники затримують швидкопсувні вантажі, посилаючись на порушення прав інтелектуальної власності власника патентів № 92464, 92463 та 104765, що належать Грицаю Антону Жановичу та Чорнею Івану Кризантовичу, які досить тісно спілкуються з в.о. обов’язки начальника Одеської митниці Мартиновим Сергієм Володимировичем.

Зі слів постраждалих, Мартинов разом з Чорнейом та Гріцайом побудували корупцїну схему здирництва з експортерів, згідно з якою для безперешкодного митного оформлення експортери повинні “домовитись” з власниками патентів за певну сумму грошей. Для цього в.о. обов’язки начальника Одеської митниці дав вказівку на затримання вантажів експортерів агропродукії, що хоч якимось чином можна було підвести під дію даних патентів.

Як стверджують експортери, Іван Чорней – відомий безпокарний контрабандист, який усупереч указу Порошенка, веде торгівлю з агресором (РФ) товарами сількогосподарського призначення. Постачання дана особа здійснює транзитом через Республіку Білорусь.

Після декількох днів затримки вантажів на митниці, експортери налаштовані йти мітингувати під стіни ДФС, щоб звернути увагу вищого керівництва Фіскальної служби на одеський безлад.

Источник: antikor.com.ua

  • 25
  • 04.12.2018 16:20

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода