Активісти вимагають зняти з посади в.о. начальника митниці Одеської області Мартинова С.В.

Читати цю новину російською мовою
Активісти вимагають зняти з посади в.о. начальника митниці Одеської області Мартинова С.В.
У середу, 5 грудня, під Державною фіскальною службою відбулася акція протесту "Стоп свавіллю на Одеській митниці". Про це повідомляє кореспондентка АСПІ з місця події.

У середу, 5 грудня, під Державною фіскальною службою відбулася акція протесту «Стоп свавіллю на Одеській митниці». Про це повідомляє кореспондентка АСПІ з місця події.

Близько 500 людей, серед яких експортери агропродукції та активісти, прийшли до ДФС вимагати припинення тиску та корупційних схем на митниці під протекторатом чинного в.о. начальника Одеської митниці Сергія Мартинова.

Як повідомляють експортери, Мартинов, перебуваючи у змові з контрабандистами, затримує грузи українських експортерів і під виглядом порушення прав інтелектуальної власності вимагає від них хабарі.

Крім того, за словами протестувальників, один з власників так званого патенту – контрабандист Іван Чорней, який досі торгує з Росією.

Активісти вимагають у в.о. голови ДФС Олександра Власова звільнити Сергія Мартинова та притягнути його до кримінальної відповідальності.

Керівництво ДФС не одразу, але все ж таки пішло на перемовини з мітингувальниками. Зі слів представника організаторів їм далі зрозуміти, що керівництво буде ініціювати проведення службового розслідування щодо перевищення службових повноважень Мартиновим.

Якщо винних у затримках вантажів не покарають, то активісти обіцяють вдатися до більш масштабних акцій протесту та докладуть максимум зусиль щоб привернути до цієї проблеми увагу президента, прем’єр міністра та міжнародних організацій.

Источник: Власти.нет

  • 100
  • 06.12.2018 13:06

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода