Патентно-горіхове злочинне угруповання «Одеський митник Мартинов і контрабандисти» – запрацювало

Читати цю новину російською мовою
Патентно-горіхове злочинне угруповання «Одеський митник Мартинов і контрабандисти» – запрацювало
Поки експортери спільно з активістами намагаються боротися з беззаконням на Одеській митниці, вантажі з призначеної на експорт продукцією простоюють і гниють на митниці.
Експортери повідомляють, що російський контрабандист Чорній спільно з колегами – Стельмахом і Грицайом, пропонують підприємцям за 8 тис доларів безперешкодний експорт горіхів через свої фірми: ТОВ «НАТ-ЕКСПОРТ» (42398599), ТОВ «Хедвей Абсолют» (Код: 39481660), ТОВ «Нью Системс АМ» ( код: 35133822), ТОВ «Бізнес Систем ЛТД» (код: 42225780), ТОВ «ТарК ІНВЕСТ» (код: 42462716), ТОВ «Бурірам» (код: 42556568), ПП Мервінс (код: 42406287). Раніше інтернет-видання Одеса-медіа писало, що начальник податкової міліції Зелений активно бореться з горіховою мафією, але як повідомляють підприємці – він та керівник Одеської митниці Сергій Мартинов є учасниками цієї схеми.

Бізнес вкотре намагається звернути увагу президента і прем’єр-міністра на злочинців, що перешкоджають законній зовнішньоекономічній діяльності.

За даними експортерів, за останніх два тижні блокування їх роботи, горіхова мафія відправила на експорт понад 100 автомобілів заробивши на кожній по 8 000 доларів і відправивши в кишені чиновників близько 1 млн долара за місяць!

Але це не все. Фірми злочинного угруповання поступово поглинають ринок і стають монополістами диктують ціни на ринку. Вже на сьогодні фермери відзначають різкий обвал цін.

До цієї проблеми вже звернуто увагу Генерального прокурора. Також, в мережі з’явилися повідомлення що нібито брат військового прокурора запатентував упаковку для експорту горіхів, але інфо не перевірено.

Експортери звернулися через ЗМІ до військового прокурора Анатолію Матіосу з проханням прокоментувати інформацію яку поширює контрабандист Чорній, який дуже хвалиться заступництвом військового прокурора. Вони сподіваються що військовий прокурор справжній патріот і розбереться з контрабандистами Чорнієм, Грицаєм та їх патентами, які приписують до його брата.

В підтвердження причетності в.о. керівника Одеської митниці Сергія Мартинова до схем горіхової мафії, експортери надали документ:

6462

Источник: aspi.com.ua

  • 278
  • 15.12.2018 09:49

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода