Активісти озвучили прізвища членів ОПГ ужгородського депутата Волошина

Читати цю новину російською мовою
Активісти озвучили прізвища членів ОПГ ужгородського депутата Волошина
Стало відомо, хто з правоохоронців прикривав злочинну діяльність Волошина в Ужгороді.

Стало відомо, хто з правоохоронців прикривав злочинну діяльність Волошина в Ужгороді.

На території Ужгорода діяло і діє організоване злочинне угрупування, яке очолює депутат міськради Іван Волошин. Про це під час відео-трансляції у facebook повідомив громадський активіст Євген Рахімов.

«Членами цього угрупування протягом багатьох років проводилися рейдерські захоплення (об’єктів нерухомості, – ред.). На жаль у це угрупування входять правоохоронні органи. Це – найближче оточення – починаючи від Німенка, Мацапури від теперішніх  керівників деяких відділів. Від дружини колишнього прокурора міста Ужгорода пана Малинича. Його дружина оформлювала всі сумнівні угоди Волошина», – розповів Рахімов.

Йдеться, зокрема, про Наталію Малинич, яка оформляла договори купівлі-продажу Волошиним об’єтків нерухомості, продовжив спікер відео-трансляції, правозахисник Олександр Пересоляк.

«Малинич сьогодні час очолює відділ прокуратури Закарпатської області. Як обласна прокуратура може розслідувати кримінальні провадження, якщо його дружина оформляла більшість угод Іван Волошина? Це – не можливо. Тому весь цей час через цих людей Волошин прикривав свою злочинну діяльність на території Ужгорода», – зауважив Пересоляк.

Нагадаємо, що у 2017 році депутат Волошин збагатився одразу майже на три десятки квартир.

При цьому, офіційна вартість квартир у кілька десятків разів нижча, за реальну. Наприклад, квартира площею 40,1 кв м обійшлася депутату офіційно всього у 25 тис. грн., реально – у 35 тис. дол., квартира площею 48,4 кв м. – офіційно у 1 тис. дол., насправді – у 39 тис. дол.

Крім того, Волошин також придбав за безцінь низку комерційних приміщень. Зокрема, металевий склад загальною площею понад 160 м кв, будівлю в Ужгороді площею понад 1030 м кв, ще одну – більше 760 м кв, також гаражі, свердловину на воду, газорозподільний пункт, декілька земельних ділянок і нежитлових приміщень.

Проти Волошина правоохоронці розслідують цілу низку кримінальних проваджень, проте жодне з них поки не доведено до логічного завершення. У зв’язку з цим Пересоляк та Рахімов закликали НАБУ негайно відрізувати на свавілля закарпатського депутата.

Источник: Власти.нет

  • 364
  • 08.01.2019 17:18

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода