Валерій Дубіль: Тиск влади на Юлію Тимошенко – найвищий з часів Януковича

Читати цю новину російською мовою
Валерій Дубіль: Тиск влади на Юлію Тимошенко – найвищий з часів Януковича
Народний депутат України Валерій Дубіль прокоментував так званий виклик на допит у справі щодо «виборчої сітки».

«Про те, що мене хтось кудись викликає, я дізнався від своєї родини. Мої діти бачили якийсь телевізійний сюжет і негайно мені зателефонували. Жодних офіційних запрошень чи викликів я на сьогодні не отримав», – заявив політик.

За його словами, таким чином влада намагається тиснути на головного опонента провладного кандидата на пост Президента України Юлію Тимошенко.

Не будучи до кінця впевненими у тому, що спрацює їхня схема підкупу виборців, що вони зможуть сфальсифікувати результати виборів завдяки підробці протоколів чи використанню транзитного сервера, влада почала безпрецедентний з часів Януковича тиск на своїх політичних опонентів.

Такі брудні методи ведення передвиборної кампанії не мають нічого спільного з демократичними нормами, на дотриманні яких постійно наголошують США та ЄС.

«Я народився і виріс в Україні. У мене тут дружина, четверо дітей і троє онуків. Я не маю бізнесу в Росії, як чинна влада, і не заробляю на воєнних оборудках та горі людей. Мені жити в цій країні. І мені не байдуже, яке майбутнє очікує нас та наших дітей. Саме тому я з Юлією Тимошенко, а не з тими, хто грабує власний народ, прикриваючись псевдопатріотичними гаслами. Правда буде за нами!» – заявив Валерій Дубіль.

Источник: Власти.нет

  • 198
  • 28.02.2019 14:27

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода