Украинские гвардейцы примут участие в многонациональной тренировке

Читати цю новину російською мовою
Украинские гвардейцы примут участие в многонациональной тренировке
Об этом говорится в сообщении пресс-службы Национальной гвардии Украины.

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Национальной гвардии Украины:

Впродовж двох місяців взвод оперативного призначення військової частини 3028 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України братиме участь у багатонаціональному тренуванні у рамках Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна (JMTG-U).

Навчання буде відбуватись у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Яворівському районі Львівщини.

До початку травня нацгвардійці разом із військовослужбовцями 72-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України під керівництвом іноземних інструкторів відпрацюють питання ротаційної підготовки.

Під час урочистого шикування підрозділів 72-ї окремої механізованої бригади та нацгвардійців командир батальйону 278-го кавалерійського полку Національної гвардії штату Тенессі (США) Метью Сміт розповів: «Ми вперше в Україні, і для нас це також надзвичайний досвід. Ми допоможемо підвищити рівень вмінь та навичок українським військовим, особливо що стосується керівного складу підрозділів та прийняття ними швидких рішень на полі бою».

Під час навчання понад дві сотні іноземних інструкторів із США, Канади, Литви, Польщі, Великої Британії, Данії та Швеції передаватимуть свій досвід українським військовослужбовцям за стандартами НАТО.

«Особовий склад взводу усвідомлює важливість таких тренувань. Тренуючись разом, ми ділимось досвідом та знаннями. Така міжнародна практика дає позитивні результати та наближує нашу перемогу», – зазначив командир взводу оперативного призначення старший лейтенант Рафаєль Сандлер.

Тренування військовослужбовців бригади та нацгвардійців відбуватиметься поетапно. Починаючи з індивідуальної підготовки, до бойового злагодження бригади. Особлива увага приділятиметься підготовці штабів всіх рівнів.

Источник: Главное

  • 118
  • 13.03.2019 11:40

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода