Бродський: “Це не вибори. Я виїду з країни, якщо переможе Зеленський”

Читати цю новину російською мовою
Бродський: “Це не вибори. Я виїду з країни, якщо переможе Зеленський”
Україні склалася нездорова ситуація довкола президентських виборів. Замість того, аби потурбуватися про долю країни, головні кандидати на посаду глави держави влаштували полювання на владу.

З такою заявою виступив 1-й заступник голови політичної партії “Регіони вперед” Михайло Бродський. Він висловив тривогу щодо майбутнього країни та відзначив: передусім політики мають забезпечити чесне волевиявлення, повідомляє прес-служба політсили. “Спостерігаю за нашими виборами і мені дуже тривожно. Це вже не вибори, а боротьба за владу. Повинно бути не так, має бути все одно, хто виграє. Головне – це майбутнє країни. І все повинно бути чесно”, – говорить Михайло Бродський.

Свою заяву лідер “Регіонів вперед” розмістив також на сторінці в Facebook, де отримав схвальні відгуки:

У коментарі прес-службі партії, він відзначив, що передусім йшлося про антикорупційне розслідування довкола розкрадання армії. Крім того, він окремо відзначив роль Тимошенко у розхитуванні політичної ситуації. “Такі “зливи” робляться спеціально перед виборами. Я знаю, хто за цим стоїть. Журналісти знову продаються тим, хто більше платить. А тим часом Тимошенко обіцяє населенню повернути борги радянського Сбербанку. Таке враження, що ми повернулися в 2010-й, коли Юля змагалася з Януковичем і вела схожу риторику. Тоді їй це не допомогло. Але вона зробить все, аби дорватися до влади”, – відзначає нездорову конкуренцію серед кандидатів у Президенти Бродський.

Окремо він прокоментував активність Володимира Зеленського. Бродський вважає, що голосувати за кандидата, який не провів жодних дебатів, небезпечно. “Коли я був трохи молодшим, такі хлопці, як Володя Зеленський, годилися хіба що на роль “технічного кандидата”. Але зараз він може стати нашим Президентом. Це небезпечно. Я виїду з країни, якщо Зеленський переможе – тут буде нічого робити. Ми банально зупинимося у розвитку на роки. Єдиний шанс в такому випадку – це парламентські вибори, де будуть представлені в тому числі “Регіони вперед”, – заявив Михайло Бродський.

На виборах Президенти України партія “Регіони вперед” підтримала кандидата Анатолія Гриценка. Раніше Михайло Бродський опублікував аналітичне дослідження, яке найбільш точно прогнозує майбутнього переможця виборчих перегонів.

Источник: regionsvpered.info

  • 343
  • 16.03.2019 17:02

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода