Нардеп Кодола “привласнює” об’єкти, побудовані за державні кошти

Читати цю новину російською мовою
Нардеп Кодола “привласнює” об’єкти, побудовані за державні кошти
Народний депутат Олександр Кодола, який йде до Верховної Ради по 209-му виборчому округу, відкриває побудовані за бюджетні кошти басейни, зупинки та дитячі майданчики, видаючи їх за власні досягнення.

Про це повідомляє у своєму Facebook блогер Іван Жеведь

За його словами, Кодола неправомірно присвоїв собі заслуги по реконструкції басейну Ніжинської гімназії №16, будівництва дитячого майданчика у Театральному сквері Ніжина, облаштуванні навісів автобусних зупинок в с. Селище Носівського району, встановлення дитячих розважальних об’єктів в селах Мрин та Селище та багато іншого.

«Дивишся на об’єкт там Кодола, читаєш ЗМІ і там він. А відкриваєш систему «Прозоро» і там виявляється все це за державні гроші!», – розповів Іван Жеведь.

Він також проінформував, що Олександр Кодола регулярно отримує компенсацію з держбюджету на житло в столиці.

«Мільйони бюджетних коштів йдуть на піар депутата від вмираючої партії. Тим часом фірма його дружини виграє тендера і постачає воду у Шевченківському районі столиці. А їх сімейна охоронна фірма «Гермес» розташована в елітному будинку. У той час, як сам Кодола отримує компенсацію з бюджету за, начебто, відсутність житла у столиці.
Ось така вона не легка доля «мецената» – все рідним виборцям, що бідному й жити ніде», – заявив Іван Жеведь.

Источник: Власти.нет

  • 277
  • 16.07.2019 10:04

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода