Кандидат Сухов підкуповує членів комісій: поліція відкрила кримінальну справу

Читати цю новину російською мовою
Кандидат Сухов підкуповує членів комісій: поліція відкрила кримінальну справу
У мережі вже навіть з'явилося відео з прихованої камери, на кадрах якого глава однієї з ДВК, вийшовши зі штабу Сухова, хвалиться, що отримав гроші

У п’ятницю, 19 липня підрозділи Національної поліції задокументували факти підкупу членів дільничних виборчих комісій у Лисичанську.

Про це повідомляє джерело в правоохоронних органах.

Відзначається, що в офісі кандидата в народні депутати по 107 округу Олександра Сухова проводиться масштабний підкуп членів дільничних виборчих комісій, щоб організувати фальсифікації виборів в окрузі.

“Представники штабу кандидата в народні депутати України Сухова Александа Сергійовича по 107-му виборчому округу здійснювали підкуп членів дільничних виборчих комісій з метою подальшого здійснення певних дій в день виборів, що дозволило б кандидату в депутати протиправно набрати додаткові голоси”, – йдеться в повідомленні. В даний час розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.160 КК. Слідство триває.

У той же час в мережі з’явилося відео, зняте прихованою камерою, на якому глава однієї з дільничних комісій хвалиться, що отримав гроші, вийшовши зі штабу Олександра Сухова. За словами свідка, голова комісії показав їй 2,5-3 тисячі гривень. «Я – голова, мени можна», – сказав він.

Источник: narodna-pravda

  • 1007
  • 20.07.2019 12:42

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода