ДАБІ збирає друзів

Читати цю новину російською мовою
ДАБІ збирає друзів
Невдовзі ви почуєте ще багато цікавого. Наприклад, про нове елітне авто пані Костенко, на якому вона їздить на державну роботу і яке вона чомусь забула задекларувати.

Цей текст є логічним продовженням попереднього - «ОП повертає братів Горових», в якому йдеться про те, що заступник Офісу президента Сергій Трофімов взяв під свою «парасолю» легендарних схемщиків братів Горових. В результаті цієї колаборації брати за допомогою зухвалої протизаконної оборудки повернули собі контроль над Державною архітектурно-будівельною інспекцією, яка приносила їм мільярди «чорних» грошей.

Також у попередньому тексті я детально розповів, як Олена Костенко поза конкурсом стала керівником ДАБІ і висловив припущення, що вона є лише аватаром, за яким стоїть потужна, глибоко корумпована організація. Те, що відбувається в ДАБІ зараз, цілком підтверджує мою думку. Переходимо до фактів.

Після призначення Костенко почала формувати команду радників. Одним з них став Олександр Сергієнко, колишній керівник одного з управлінь ДАБІ доби Сергія Кучера, винахідника схеми «5 доларів з квадратного метра» та партнера Горових. Як стверджує «Главком», Сергієнко прийшов не сам, а зі своїм колишнім заступником Олександром Воробйовим, який також став радником Костенко. Dream team зі збору каси з забудовників, найбільш плодотворний період роботи якої припав на 2012-2014 р.р., повернулася в рідні пенати.

Але команда мрії була б неповною без особистого представника, власне, Трофімова. Така людина є, її звати Володимир Родін. Це забудовник, партнер будівельно-девелоперської компанії BD Holding і дуже впливова, незважаючи на відсутність офіційного державного статусу, людина. Про його зв‘язки та роль в Офісі президента можна прочитати тут.

Таким чином, окрім Горових, довкола ДАБІ вимальовується наступна конфігурація «смотрящих»: фактичний керівник – Родін, головний схемщик і «касир» – Сергієнко, виконавець – Костенко. Нормальна кадрова реформа за свої гроші, точніше за наші гроші.

Я продовжую стежити за ситуацією в ДАБІ, моніторити рішення інспекції, кадрову політику та ін. Невдовзі ви почуєте ще багато цікавого. Наприклад, про нове елітне авто пані Костенко, на якому вона їздить на державну роботу і яке вона чомусь забула задекларувати.

Далі буде

  • 152
  • 10.01.2020 15:57

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода