12-й день войны. Итоги

Читати цю новину російською мовою
12-й день войны. Итоги
Сегодняшние переговоры завершились «небольшим позитивом», суд в Гааге начал слушания против России.

Делегації України та Росії під час третього раунду переговорів у Білорусі уточнили деталі роботи гуманітарних коридорів для більш ефективного надання допомоги людям у містах, що найсильніше постраждали від російських обстрілів. Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк після завершення зустрічі.

Читайте Власти в Telegram: сообщаем только самое важное

Головне станом на 21:00

Третій раунд переговорів делегацій України та РФ у Білорусі завершився «невеликим позитивом» щодо покращення логістики гуманітарних коридорів, але припиення вогню, політичний блок і безпеку продовжать обговорювати згодом
10 березня в Туреччині можуть пройти тристоронні переговорі голів МЗС України, Росії та Туреччини: такому випадку Дмитро Кулеба та Сергій Лавров зустрінуться за посердництсва турецького міністра Мевлюта Чавушголу.
Вночі та вранці 7 березня російські окупанти нанесли удари по Миколаєву і Харкову, у Миколаєві через обстріл з систем залпового вогню Смерч пошкоджено житлові будинки.
За добу в Харкові загинули 10 людей. З початку війни — 143
ЗСУ вибили окупантів з Миколаївського аеропорту.
Внаслідок вчорашнього удару по аеропорту Вінниці загинуло щонайменше 9 осіб
Втрати ворога станом на 7 березня перевищили 11 тис. осіб, досягли 1 тис. одиниць бойової бронетехніки і майже 300 танків. За даними радника голови МВС Антона Геращенка, в особовому складі Росія вже втратила в Україні більше, ніж за дві чеченських війни разом.
У Міжнародному суді ООН в Гаазі сьогодні розпочалися слухання у справі за позовом України проти Росії щодо звинувачень російської сторони в геноциді через злочинне вторгнення в Україну.

Источник: Власти.нет

  • 118
  • 07.03.2022 22:07

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода