19-й день войны. Утро Киев: снаряд попал в 9-этажку на Оболони, 2 погибших

Читати цю новину російською мовою
19-й день войны. Утро Киев: снаряд попал в 9-этажку на Оболони, 2 погибших
Спасатели эвакуировали из здания 63 человека. Пожар потушен, однако поиски людей продолжаются.

Как отмечается, дом находится на Богатырской, 20. По последним данным на 07:40 в девятиэтажном жилом доме обнаружены тела 2 погибших, 3 человека госпитализированы, 9 лицам помощь предоставлена на месте. Также российские войска обстреляли завод «Антонов».

Как сообщил первый заместитель председателя КГГА Николай Поворозник в эфире марафона единых новостей, в завод «Антонов» в Святошинском районе попало 3 ракеты. На месте работают спасатели, пожар локализован. По предварительным данным, жертв нет.

Читайте Власти в Telegram: сообщаем только самое важное

Оперативна інформація щодо пожежі в Оболонському районі Києва

14 березня о 5:09 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в Оболонському районі столиці.

На місце негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділі. По прибуттю, бійці встановили, що внаслідок потрапляння невідомого об‘єкту сталося часткове руйнування сходової клітини з 1 по 3 поверхи та фасаду будинку з 1 по 9 поверхи, а також сталося загоряння в квартирах на 3-му та 4-му поверхах.

Рятувальники негайно приступили до евакуації мешканців та гасіння пожежі.

О 07:04 пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку локалізовано на площі 500 м кв. Підрозділами ДСНС врятовано 4 особи, пошуки тривають.

Станом на 07:40 в дев’ятиповерховому житловому будинку виявлено тіла 2 загиблих осіб, 3 особи госпіталізовано, 9 особам допомога надана на місці.

Підрозділами ДСНС врятовано 15 осіб та евакуйовано 63 особи, пошуки тривають.

Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Новость дополняется…

Источник: Власти.нет

  • 102
  • 14.03.2022 08:32

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода