Для вас краєвиди Мухосранська і схід сонця в Зажопинську: Стефанчук про заборону віз для росіян

Читати цю новину російською мовою
Для вас краєвиди Мухосранська і схід сонця в Зажопинську: Стефанчук про заборону віз для росіян

Стефанчук послав росіян в Ново-@бєньово

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук прокоментував можливе рішення країн ЄС щодо припинення видачі туристичних віз росіянам, запропонувавши їм насолоджуватися чарівними краєвидами Мухосранська й мальовничим сходом сонця в Зажопинську.

Як повідомляє прес-служба Апарату Верховної Ради, Стефанчук зазначив, що країни Євросоюзу одна за одною відмовляють у видачі віз росіянам.   І для цього не потрібні довгі обговорення та розлогі дискусії.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

За словами Стефанчука,  Латвія, Естонія, Чехія, Нідерланди, Бельгія — це країни, які, не вагаючись, вводять обмеження та показують росіянам: в Європі їм не раді.

Також він зауважив, що нарешті росіяни зрозуміють, що жити у цивілізованому світі та пропагувати війну — це несумісні речі. І відтепер вони не зможуть приїжджати у світові столиці під час відпустки, насолоджуватися благами, до яких не доклали нічогісінько, та нести свою пропаганду і вихваляти свій спосіб життя

«Ласкаво просимо у СРСР, ви ж цього хотіли? Тепер лише для вас: чарівні краєвиди Мухосранська, мальовничий схід сонця в Зажопинську, чудеса кулінарії в Задрищенську та незабутні ночі в Ново-@бєньово», — акцентував Стефанчук.

Насамкінець голова Верховної Ради повідомив, що наприкінці серпня очільники МЗС країн ЄС мають зібратися та обговорити питання заборони віз для росіян на загальноєвропейському рівні.

«Прогнозую, що це буде найкоротше обговорення й одностайне схвалення», – резюмував Стефанчук.

  • 160
  • 09.08.2022 18:26

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода