Общественность требует уволить начальника Одесского ТерГКЦБФР

Читати цю новину російською мовою
Общественность требует уволить начальника Одесского ТерГКЦБФР
Сьогодні у Києві біля будівлі Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) пройшла акція протесту проти наростаючої корупції та безправ’я в Україні. Йдеться насамперед про діяльність організованих злочинних угруповань

Сьогодні у Києві біля будівлі Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) пройшла акція протесту проти наростаючої корупції та безправ ’я в Україні. Йдеться насамперед про діяльність організованих злочинних угруповань, які привласнюють чуже майно шляхом шахрайства з використанням незаконних судових рішень і співучастю корумпованих працівників (ДКЦПФР)

Як засвідчили учасники акції, сьогодні без прямого чи непрямого сприяння ДКЦПФР фактично не проходить жодна протизаконна операція, пов’язана із захопленням власності.

У результаті, замість захисту законних прав громадян, дотримання законності і демократії, органи ДКЦПФР стали осередками корупції та інструментом злочинців у масштабах країни, що вже зараз загрожує національній безпеці та громадському спокою нашої держави.

Прикладом подібної практики учасники акції вважають діяльність Одеського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та її керівника Юрія Ровинського, за сприяння якого за останні кілька років були здійснені ряд гучних протиправних операцій в Одеській області. Серед них: справа про захоплення санаторіїв ЗАТ «Укрпрофздравниця», «Куяльник», «Горького», «Лермонтовський», «Санаторій Червоні зорі».

Останнім прикладом рейдерських атак за участю Ю. Ровинського стала спроба захоплення ЗАТ «Одесакондитер».

Учасникам акції вдалося поспілкуватися з Головою ДКЦПФР Сергієм Петрашком і викласти йому свої вимоги:

1. Провести внутрішнє розслідування за фактами захоплень підприємств та об’єктів власності в Одеському регіоні, а також причетності до незаконного захоплення підприємств начальника Одеського територіального управління Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку Ю. Ровинського.

2. Відсторонити від посади начальника Одеського територіального управління Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку Юрія Ровинського, як особу, яка приймає участь у захопленні підприємств та використовує державну посаду для власного збагачення.

3. Провести зустріч постраждалих від рейдерства в Одеському регіоні з Головою ДКЦПФР.

4. Оприлюднити дані ДКЦПФР з приводу зборів акціонерів ЗАТ «Одесакондитер» та ЗАТ «Торговий дім «Люксембурзький»« та зайняти позицію закону.

Источник: FromUa

  • 78
  • 17.12.2009 18:39

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода