Спростування

Читати цю новину російською мовою
Спростування
Публікуємо без змін текст спростування, надісланого нам Володимиром Колесниченком

У інтернет-виданні Vlasti.net (http://vlasti.net/news/150516) опубліковано відверто неправдиву інформацію про характер моїх стосунків із заступником голови Асоціації суддів і працівників судів України, генеральним продюсером Міжнародного щорічного рейтингового конкурсу засобів масової інформації «Золоте Перо», шеф редактором «Судово-юридичної газети» Святославом Леонідовичем Пограничним.

Відповідально заявляю, що не маю зі Святославом Пограничним жодних особистих стосунків, окрім дружби.

Наші ділові стосунки зі Святославом Леонідовичем ґрунтуються на законних підставах. Замовлення на друк матеріалів у його виданні «Судово-юридична газета» оформлюються і оплачуються мною офіційно і з особистих, а не бюджетних коштів.
Хочу особливо наголосити, що на публікацію матеріалів у «Судово-юридичній газеті» не було витрачено жодної копійки бюджетних коштів. Як людина принципова, я завжди відповідально ставлюся до довірених мені бюджетних коштів, і за кілька десятиріч роботи у судовій системі України не вкрав і олівця.

Інформація про наявність гомосексуальних зв’язків між мною та Святославом Пограничним є відверто брехливою та спрямована на паплюження моєї особистої гідності зокрема та всього українського судочинства загалом.

Ще раз наголошую, що наші стосунки зі Святославом Леонідовичем є діловими і дружніми та ніколи не виходили за ці рамки. У дружбі двох чоловіків немає нічого компрометуючого, і вона, як відомо, не передбачає жодної гомосексуальності.
Я впевнений, що за поширенням цієї інформації у мережі Інтернет стоять мої недруги, імена яких усім відомі.

З повагою,
Кандидат юридичних наук,
Заслужений юрист України,
Голова Вищої ради юстиції
Колесниченко Володимир Миколайович

Источник: Власти.нет

  • 735
  • 28.09.2012 15:44

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода