Кто плюнул в суп коммунистам

Читати цю новину російською мовою
Кто плюнул в суп коммунистам
Украинская журналистика - та еще журналистика. Уже много месяцев подряд сайт фейковый новостей UaReview троллит украинские СМИ - выдает новости, которые те с удовольствием перепечатывают.

Позавчера издание написало свежий материал о работнице столовой Верховной Рады Украины Юлию Борщенко, которую уволили с работы после того, как народный депутат Валентин Матвеев (фракция КПУ) в своем супе обнаружил последствия плевка. Официантка была уволена по статье 41 КЗоТ Украины (увольнение лица по инициативе собственника или уполномоченного им органа).

Новость, как это уже привычно – давалась со ссылкой на другой источник. На этот раз на «Газету киевская». Которая, конечно, не писала такой новости.

Новость перепечатало большое количество онлайн СМИ. Затем она разлетелась по социальным сетям. Все настолько стремительно развивалось, что пресс-службе Верховной Рады пришлось опровергать информацию.

ЗАЯВА ПРЕС-СЛУЖБИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ЩОДО НЕПРАВДИВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРО РОБОТУ ЇДАЛЬНІ ПАРЛАМЕНТУ

29 листопада цілий ряд інтернет-видань поширив інформацію про події, які нібито відбувалися у їдальні парламенту, а саме про офіціантку, яка нібито плювала в їжу народним депутатам.

На жаль, у вітчизняних ЗМІ та інтернет-виданнях все частіше публікується інформація, яка не базується на достовірних фактах, непрофесійна, неперевірена або з відтінком однобокого звинувачення. Так сталося і цього разу, коли увагу суспільства привернули до недостовірного факту.

Повідомляємо, що у столових Верховної Ради ніколи не працювала офіціантка на ім’я Юлія Борщенко та протягом шостого скликання не звільняли працівників харчового блоку за вказаною статтею.

Принагідно наголошуємо, що навіть найперебірливіші у гастрономічних уподобаннях народні депутати ніколи не зверталися зі скаргами на якість страв у Верховній Раді, у тому числі і В.Матвєєв.

Источник: Власти.нет

  • 1639
  • 30.11.2012 12:44

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода