Булатецький влаштував бійку, постраждали жінки (відео)

Читати цю новину російською мовою
Булатецький влаштував бійку, постраждали жінки (відео)
Черкасці ще не встигли оговтатися від попереднього скандалу з побиттям літніх жінок помічниками кандидата в депутати Булатецького, як у Черкасах знову пролилася кров.

Черкасці ще не встигли оговтатися від попереднього скандалу з побиттям літніх жінок помічниками кандидата в депутати Булатецького, як у Черкасах знову пролилася кров. Булатецький вкотре вчинив напад на черкащанок, який своєю агресивністю дуже нагадує побиття мітингувальників на Євромайдані.
29 листопада кандидат в народні депутати Микола Булатецький разом з народним депутатом України Миколою Томенком та помічниками увірвалися в приміщення за адресою Героїв Сталінграду 42 у місті Черкаси. Вони вибили вхідні двері, скляні уламки яких пошкодили ногу одній з жінок-агітаторів Михайла Поплавського.
Агітатор Марина Никоненко отримала сильний удар район грудної клітини від жінки на ім’я Лариса з команди Булатецького. Пізніше ця жінка агресивно поводила себе з журналістами.
Булатецький, Томенко та їх поплічники без жодних дозволів почали обшукувати кімнату у пошуках доказів підкупу виборців, силоміць утримуючи жінок у приміщенні.
Коли на місце побиття прибула міліція, представники Булатецького не змогли надати жодних доказів своїх звинувачень.

Нагадаємо, що днями довірені особи кандидата в народні депутати Миколи Булатецького вчинили фізичний напад на громадських агітаторів іншого кандидата в народні депутати Михайла Поплавського.
56-річну Наталію Григорівну та 34-річна Інну Стецюр, які офіційно проводили агітацію в багатоповерхівці, перестріла група чоловіків на чолі з Андрієм Булатецьким, та навіть не розпитавши, почали звинувачувати жінок у підкупі виборців. Пізніше до групи приєднався сам Булатецький.
Молодики почали штовхати жінок, та кричати на них, звинувачуючи у підкупі виборців. Постраждав також місцевий мешканець, який хотів захистити жінок, проте отримав порцію сльозогінного газу в очі.
«Булатецький та його хлопці почали шарпати мене, штовхати, крутили мені руки. Ми кричали. Вибіг якийсь мужчина і почав нас захищати. А йому в обличчя пшикнули балончиком», – пригадала літня Наталя Григорівна, якій відразу після сутички стало зле.
Пізніше штаб Булатецьких виклав у Інтернеті власне відео, на якому видно, як Андрій Булатецький силоміць тримає руками літню жінку, та кричить на неї, звинувачуючи у підкупі виборців. Проте ані на відео, ані на фото списків, відібраних у агітаторів, не видно жодних підтверджень цих звинувачень. http://youtu.be/ei9n0atK0i8

В результаті серйозного стресу одній з жінок-агітаторів стало зле,викликали швидку. «Мені дуже розболілося серце. Шуміло в голові. Стало дуже погано», – сказала Наталія Григорівна Стецюра.
Коли на місце побиття прибула міліція, представники Булатецького не змогли надати жодних доказів своїх звинувачень. Виявилося, що жінки офіційно агітували за Поплавського.

Виходячи з останніх подій, Булатецький розпочав полювання на прихильників свого політичного опонента, більшість з яких є жінки похилого віку. Його вчинки повинні оцінити відповідні органи та самі черкасці, які вже дуже скоро зможуть вирішити, чи можна давати депутатську недоторканість людині, яка піднімає руку жінок.

Источник: Власти.нет

  • 259
  • 30.11.2013 15:07

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода