Бютівці продовжують цікавитися іноземними зв’язками Кличка

Читати цю новину російською мовою
Бютівці продовжують цікавитися іноземними зв’язками Кличка
Депутат фракції БЮТ Хмельницької районної ради Одеської області В.Я.Задорожнюк звернувся до В.В.Кличка з запитом про його іноземні капітали.

Згідно інформації, розміщеної у фейсбуці Задорожнюка, він цікавится чому Віталій Кличко забув згадати у податковій декларації за 2012 рік німецьку фірму, що йому належить. Зокрема, у запиті зазначено:

«13 грудня 2013 р. в газеті «Бізнес» було опубліковано статтю «Кличко не рассказывает украинцам обо всех своих доходах – немецкие СМИ». ​В цієї статті, з посиланням на німецьку газету Jungewelt, мова йшла про зміст Вашої податкової декларації та згадувалось про те, що в декларації не було згадано німецьку фірму «Klitschko Management Group», що Вам належить.»

Крім того, депутат від БЮТ звернув увагу на те, що народному депутату заборонено займатися будь-якою, крім депутатської, оплачуваною роботою, та входити до складу керівництва, правління чи ради підприємства, установи, організації, що має на меті одержання прибутку.

З огляду на це бютівець просить надати інформацію про наявність у В.Кличка у власності корпоративних прав на підприємства в Україні та за ії межами, а також чи входить він до складу органів управління таких підприємств.

Як відомо, раніше щонайменше два депутати від БЮТ цікавились наявністю у Віталія Кличка права постійного проживання на території США та Німеччіни, а також просили пояснити можливість та механізм постійного проживання одночасно в трьох країнах світу.

Источник: Власти.нет

  • 912
  • 08.01.2014 14:43

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода