Заява Київської обласної організації Партії регіонів України за результатами 2-го етапу 14 з’їзду Партії

Читати цю новину російською мовою
Заява Київської обласної організації Партії регіонів України за результатами 2-го етапу 14 з’їзду Партії
Київська обласна організації Партії регіонів висловлює незгоду з рішеннями останнього з’їзду, та підкреслює, що ці рішення повинні відображати інтереси усіх членів Партії

Київська обласна організації Партії регіонів заявляє, що методи управління Партією, які на останньому з’їзді продемонструвало її керівництво, є неприйнятними для сучасної політичної сили, покликаної відображати прагнення значної частини українського суспільства.

Суботній з’їзд не виправдав сподівань щодо перезавантаження Партії, а навпаки продемонстрував, що підходи до прийняття рішень залишилися колишніми – президія знову була сформована кулуарно, а переважна більшість делегатів були лише з 4 областей країни. Відповідними виявилися і рішення з’їзду.

Через такі методи керівництва, Партія регіонів та її прибічники ризикують перетворитися на ізгоїв українського політичного життя, а їх голос перестануть чути не тільки на всеукраїнському рівні, але й в окремо взятих регіонах. І це в той час, коли країна губить репутацію на світовій арені, розплачується за невмілу політику нової влади власною територією, практично втрачає вітчизняну економіку і надії мільйонів громадян на щасливе і гідне життя.

Київська обласна організації Партії регіонів висловлює незгоду з рішеннями останнього з’їзду, та підкреслює, що ці рішення повинні відображати інтереси усіх членів Партії, з усіх регіонів України, а не кулуарні домовленості керівництва декількох обласних партійних організацій.

Ми наполягаємо: досить вважати Партію регіонів якимось закритим акціонерним товариством! Настав час перетворити її на політичну силу, що відстоюватиме інтереси усіх громадян України, які давно втомилися від вождизму, містечкового анархізму і безперспективності. Партія нарешті повинна працювати на людей, а не купку політиканів.

Источник: kievoblast.com.ua

  • 285
  • 31.03.2014 16:53

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода