Новина дня в парламентських кулуарах: «Депутати Барвіненко і Бєлінський підозрюються у вбивстві»

Читати цю новину російською мовою
Новина дня в парламентських кулуарах: «Депутати Барвіненко і Бєлінський підозрюються у вбивстві»
Після скандалу навколо вбивства одеського голови громадської організації «Громада» Михайла Карбуняна, події по затриманню убивць почали розвиватися стрімко швидко

Після скандалу навколо вбивства одеського голови громадської організації «Громада» Михайла Карбуняна, події по затриманню убивць почали розвиватися стрімко швидко.

Одесити впевнені, що вбивство пов’язане з активною правозахисною діяльністю, яку проводив і очолював Карбунян М.П. Люди запевняють в один голос, що вбитий піднімав найсерйозніші питання по Кілії та району, які прикривали правоохоронці.

Також Карбунян боровся з рейдерством місцевого бандита Ігоря Капітана, творця організованого угруповання, яка займається підпалами насильством, і нібито має навіть власну камеру тортур. Ігор Капітан причетний до самозахоплень земель в центрі міста, але все залишається без реакції правоохоронців. Зі слів заступника Карбуняна, сьогодні вже затримали ймовірного вбивцю, який виявився тією ниткою, яка веде до самого народному депутату Барвіненко.

Хто такий Віталій Барвіненко? Історія Віталія Барвіненко дійсно викликає інтерес. І не тільки як приклад «класичного» регіонала, який будь-якою ціною рветься до влади і не цурається будь-яких методів її досягнення. Ще більш цікавою виявляється особистість Барвіненко, коли виявляється, що в «заклятого регіонала» він перетворився з молодого і внушающего надію опозиціонера. Це народний депутат від Партії Регіонів, який на початку лютого 2013 ініціював скандальний законопроект: регіонал запропонував на законодавчому рівні дозволити відстрілювати тварин в заповідних зонах. Обурлива ініціатива викликала шквал обурення громадськості і законопроект горе-регіоналу довелося відкликати. Але 12-го березня 2013 буквально через 6 днів після відкликання, він подав його ще раз. Таким чином, за останні 3 роки це вже 5-а спроба окремих депутатів-мисливців узаконити полювання в заповідниках. Однак у багатьох особистість «регіонала» викликала інтерес – як же цей ініціатор таких «суспільно-корисних» законопроектів став народним обранцем?

Так от, мова йде про охоронця підприємства ТОВ Титан, директором якого і є Ігор Борисович Капітан. І ось тут то і спливає прізвище Народного депутата України Віталія Барвіненко, представника Партії Регіонів. Зі слів все тих же одеситів і наближених підприємству Титан, Віталій Барвіненко просто покриває Ігоря Капітана в його брудних справах і бізнесі! А Ігор Капітан йому за це фінансує його вибори, адже Віталій Барвіненко не звик свої гроші на вибори витрачати! На питання, що пов’язує Прізвище Барвіненко з Бєлінським, а тим більше вбивство, теж є чітка відповідь – «дружба» з розрахунку. Вся Одеса знає, що колишній кандидат в народні депутати по 141-му округу Ігор Бєлінський був технічним кандидатом Віталія Барвіненко, який проходив по 141-му округу від Партії регіонів. А технічних кандидатів вибирають з числа обраних, яким можна довірити таку місію. Тим більше, що Барвіненко для Бєлінського – це годуюча рука, яку не положено кусати.

Причиною ж вбивства Карбуняна став борг охоронця Капітану. Після аудиту, з’ясувалося, що на підприємстві нестача товару загальною сумою на 2 млн. грн. Звичайний охоронець, звичайно не знайде таку суму, от Ігор Капітан і поставив його на лічильник, запропонувавши викупити свій борг одним маленьким, але дуже відповідальним дорученням. Знаючи, що у нього за плечима є депутатська стіна захисту в особі Віталія Барвіненко, Капітан вирішив не розмінюватися на дрібниці в своїх бажаннях і пішов за старою логікою: немає людини – немає проблем. Чи вистачить правоохоронцям сміливості довести вбивство до кінця, не зупиняючись на пішки?

Источник: Власти.нет

  • 320
  • 05.09.2014 20:10

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода