Коньков був чи не був?

Читати цю новину російською мовою
Коньков був чи не був?
Прес-служба ФФУ анонсувала присутність Конькова на матчі “молодіжки” проти Швейцарії, а він навіть не привітав команду з перемогою

У день матчу “молодіжки” проти Швейцарії у відборі ЧЄ-2015 на сайті Федерації футболу України з’явилася новина, що Анатолій Коньков збирається відвідати цей поєдинок. Здавалося б нічого дивного тут немає. Матч важливий. Збірній потрібна тільки перемога, щоб забезпечити собі друге місце в групі і мати гарні шанси на вихід у плей-офф.

Тому присутність президента ФФУ на грі у Черкасах була зрозумілою. Але в прес-службі вирішили зробити про це окрему новину з розряду «очевидне неймовірне». Цілком можливо, що прес-служба хотіла показати, який Коньков фанат українського футболу. Як сильно він переживає за спільну справу. Але виглядало це досить дивно.

Найцікавіше сталося після матчу. Наша команда впевнено перемогла Швейцарію (2:0), подарувавши чудовий настрій всім українським вболівальникам у такий важкий для країни час. Але Анатолій Коньков навіть не привітав команду з перемогою. Він не знайшов у собі сили для того, щоб зайти у роздягальню після матчу. Варто сказати, що навіть його добрий друг Янукович у свій час привітав національну збірну з перемогою над Францією, потиснувши футболістам руки в роздягальні. А от у Конькова з цим не склалося. Президента ФФУ ніхто не бачив після матчу.

Так що ж виходить? Він не міг язиком ворушити після матчу?! Тому, що вчив англійську перед зустріччю з представниками ФІФА, УЄФА та РФС 18 вересня стосовно кримських клубів?

Відповідь на це питання може дати кожен українець, який хоч раз у житті бачив Конькова хоча б по телевізору, або вводив його ім’я в інтернет-пошуковиках.

Источник: Власти.нет

  • 140
  • 06.09.2014 11:47

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода