Олег Скрипка підтримав проект «Народжені в сорочці» і дав безкоштовний концерт для солдат 9-го полку Націгвардії

Читати цю новину російською мовою
Олег Скрипка підтримав проект «Народжені в сорочці» і дав безкоштовний концерт для солдат 9-го полку Націгвардії
Олег Скрипка разом з гітаристом гурту «Воплі Відоплясова» Евгеном Рогачевським виступили перед хлопцями 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України. Концерт відбувся в рамках благодійного проекту «Народжені в сорочці».

На територію військової частини Олег Скрипка заїхав у вишиванці на триколісному байку у супроводі представників запорізького клубу «Байкер-січ». Сценою для музикантів став кузов війського КАМАЗу. Наживо музиканти виконували пісні з старого та нового репертуару групи, а також разом з солдатами заспівали гімн України.

У такий спосіб громадський діяч та співак Олег Скрипка вирішив підняти бойовий дух захисників вітчизни та допомогти у зборі коштів на обмундирування бійців в рамках благодійного проекту «Народжені в сорочці».

«Саме сьогодні, наші мужні військові, які стоять на передовій та захищають всю Україну, потребують нашої особливої підтримки. Їм необхідно знати, що ми ними пишаємось, ми їх поважаємо, підтримаємо у своїх серцях та щиро віримо у нашу спільну перемогу» – каже Олег Скрипка.


Співак також зголосився поміняти свою вишиванку на бронежилет для хлопців з 9-го полку. Уже наступного тижня цей лот буде виставлений на аукціон – і кожен охочий зможе придбати одну з вишитих сорочок Олега Скрипки на сайті http://vsorochci.com.ua.

«Приємно, що наш проет знайшов відклик у серцях українців. І вже той факт, що такі легенди відчизняної рок-культури, як Олег Скрипка підтримують нашу ініціативу, свідчить про її перспективи. Ми прагнемо захистити тих хто захищає нашу землю», – говорить один з авторів проекту Гліб Лобов.


Нагадаємо, напередодні у Києві стартував проект «Народжені в сорочці» в рамках якого відомі українці виставили на аукціон свої вишиванки з тим щоб обміняти їх на бронежилети для бійців 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України.

Источник: Власти.нет

  • 241
  • 22.09.2014 14:17

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода